Ryba faszerowana
Barbara MulikRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Sylwester, Wigilia
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, jajka, drożdże, pszenica, ryba i owoce morza
Składniki:
Jaja - 3 szt.
Bułka (kajzerka) - 2 szt.
Cebula - 2 szt.
Kapary - 5 łyżek
Natka pietruszki - 1 pęk
Sól, pieprz
WYWAR Z WARZYW
Marchew - 1 szt.
Seler trochę
Por - 15 cm
Ziele angielskie - 5 szt.
Liść laurowy - 4 szt.
Sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Obrać cebulę i pokroić na kawałki.
Kapary odsączyć z wody.
Natkę pietruszki pokroić drobno.
Dwa końce wałka związać nitką.
Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.