Ryba zapiekana z pieczarkami
Barbara MulikRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, mięso, grzyby, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
Pieczarki - 290 g
Boczek wędzony - 200 g
Cebula - 190 g
Śmietana 18% - 3 łyżki
Ser Gouda - 150 g
Sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Na patelnię wlać 3 łyżki oliwy, rozgrzać i smażyć fileta z obu stron do miękkości ok.10 minut.
Z fileta zdjąć skórę i podzielić mięso na kawałki.
Podsmażamy kilka minut.
Naczynie wstawić do nagrzanego piekarnika na 15 minut.
Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.