![Rydze w sosie śmietanowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/255-photo-main.jpg)
Rydze w sosie śmietanowym
![](/cache/a32x32/files/users/bkm2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, sosy
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Liść laurowy - 2 szt.
Ziele angielskie - 4 szt.
Sól, pieprz szczypta
Śmietana 18% (kwaśna) - 2 łyżki
Olej - 2 łyżki
woda - 1 szklanka
Dodatkowe informacje:
Rydze można zastąpić innymi grzybami: podgrzybkami, prawdziwkami, kurkami. Najlepiej smakuje z pieczywem, lub jako danie główne z ugotowanymi ziemniakami.Sposób przygotowania:
Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.