![Kruche ciasteczka z masą makową](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-12/3651-photo-main.jpg)
Kruche ciasteczka z masą makową
![](/cache/a32x32/files/users/283-avatar-155827587.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: sezam
Składniki:
komosa ryżowa - 3 łyżki
mleko ryżowe waniliowe - 1/2 szklanki
śliwki suszone - 4 szt.
banan - 1 szt.
tahini - 1 łyżka
Dodatkowe informacje:
Do masy dodałam pełnowartościową, bogatą w białko komosę, obniżającą poziom cholesterolu we krwi!Zaś ciasto wykonane z płatków jaglanych, naturalnej słodyczy w postaci banana i tahini sprawia, że smakowały lepiej, niż te tradycyjne!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.