Szparagi na czarnym ryżu i pieczonej dyni piżmowej
foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
dynia piżmowa - 3 plastry
zielone szparagi - 5 szt.
pestki dyni - 1 łyżeczka
tymianek - 1 szczypta
sól morska - 1 szczypta
pieprz ziołowy - 1 szczypta
zioła prowansalskie - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Przygotowanie dania nie wymaga dużego nakładu pracy i czasu! Jest lekkie i bardzo wartościowe ;)Sposób przygotowania:
Więcej o czarnym ryżu możesz przeczytać tutaj: gotujwstylueko.pl/eko-kuchnia-1/wiemy-co-jemy/czarny-ryz-cesarska-potrawa
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.