Menu
  • Jak zacząć
  • Przepisy
  • Artykuły
  • Szefowie kuchni
  • Aktualności
Jak zacząć

Czytaj:

  • FAQ
  • Wprowadzenie
  • Nagrody
  • Użytkownicy
  • Ranking
Przepisy

Czytaj:

  • Najnowsze
  • Najwyżej oceniane
  • Na szybko
  • Wyróżnione
  • Zaawansowane wyszukiwanie
Artykuły

Czytaj:

  • Eko produkty
  • Kulinarne ABC
  • Podróże
  • Eko Styl
  • Eko Producenci
  • Miary i wagi
Szefowie kuchni

Czytaj:

  • Nikita
  • Dorota Rozbicka
  • wegeweda
  • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
  • Iwona Kuczer
  • Barbara Strużyna
  • Magdalena Nagler - foodmania
Aktualności

Czytaj:

  • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
  • Prenumerata
  • Gdzie dostać magazyn?
  • Konkursy!
Logowanie Rejestracja
  • Jak zacząć

    Czytaj:

    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy

    Czytaj:

    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły

    Czytaj:

    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni

    Czytaj:

    • Nikita
    • Dorota Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności

    Czytaj:

    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Prenumerata
    • Gdzie dostać magazyn?
    • Konkursy!
  • Otwórz wyszukiwarkę artykułów i przepisów
    Zamknij wyszukiwarkę artykułów i przepisów
Następny
  • Czy wiesz, że... im większy i cięższy grejpfrut żółty, tym jest bardziej soczysty. Ponadto powinien mieć spłaszczone końce, ponieważ grejpfruty z końcami wydłużonymi mają zazwyczaj grubą skórę i mało soku. Końcówki nie powinny być miękkie ani zazielenione. Grejpfruty możesz przechowywać nawet do dwóch tygodni w temperaturze pokojowej. Gdy chcesz przechować je dłużej umieść w najcieplejszym miejscu lodówki. Jeśli przeszkadza ci gorzki smak grejpfruta spróbuj zjeść go z cynamonem.
  • Czy wiesz, że... nazwa Ashwaghanda pochodzi z języka sanskryckiego i jest połączeniem słowa „ashwa” (oznacza konia) i „gandha” (oznacza zapach). Nazwa wzięła się stąd, że świeży korzeń rośliny ma nieprzyjemny zapach przypominający zapach konia.
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki neutralizuje ostre zapachy, wystarczy przegryźć kilka listków, by odświeżyć oddech, np. po zjedzeniu czosnku, żucie listków poleca się również palaczom, ponieważ poprawia nieświeży oddech
  • Czy wiesz, że... w tradycji Majów, mężczyzna podczas zaręczyn był zobowiązany obdarować wybrankę ziarnami kakao.
  • Czy wiesz, że... picie naparów z czystka może hamować postęp boreliozy i namnażanie się bakterii odpowiedzialnych za tę chorobę.
  • Czy wiesz, że... acai rosną na palmach, zebrane w grona. Mają ogromną pestkę, która stanowi ok. 90% owocu, dlatego zazwyczaj w sklepie znajdziemy sam sproszkowany miąższ lub w postaci soku w butelce.
  • Czy wiesz, że... olejek eteryczny z ziela czystka lub wywar z czystka wykazują działanie odstraszające owady, w tym kleszcze. Polecany jest szczególnie osobom, które często spędzają czas w lasach i na łąkach.
  • Czy wiesz, że... po spożyciu szparagów u średnio 40-50% osób pojawia się nieprzyjemny zapach moczu. Zjawisko to spowodowane jest związkami siarki występującymi naturalnie w szparagach. Co ciekawe, jedynie 10% nadwrażliwych węchowo osób jest w stanie poczuć tą nieprzyjemną woń.
  • Czy wiesz, że... okład z tartych jabłek likwiduje opuchlizny i wspomaga regenerację skóry po poparzeniach słonecznych. Zetrzyj jabłka, nałóż na twarz i pozostaw na około 20 minut, a po tym czasie umyj twarz. Stan skóry powinien poprawić się w krótkim czasie (okład nie nadaje się dla osób uczulonych na jabłko).
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki jest moczopędna – pomaga w walce z obrzękami
  • Czy wiesz, że... młode drzewa kakaowe potrzebują dużo cienia, dlatego sadzi się je między rzędami wyższych drzew, np. palm kokosowych i bananowych, które chronią przed intensywnym działaniem promieni słonecznych
  • Czy wiesz, że... największe, ekologiczne plantacje kawy znajdują się w Brazylii, Kolumbii, Peru, Meksyku (ok. 60% powierzchni upraw światowych) oraz w Afryce (ok. 30% powierzchni - głównie w Etiopii)
  • Czy wiesz, że... natka pietruszki jest solidnym filarem kuchni francuskiej, zawiera się w tzw. „bouquet-garni” razem z liściem laurowym i tymiankiem
  • Czy wiesz, że... nie należy mylić fasolki szparagowej ze szparagami. To dwie, zupełnie inne rośliny, należące do odmiennych rodzin. Niedojrzałe strąki fasolki szparagowej można spożywać na surowo, podobnie jak szparagi i stąd pochodzi jej nazwa.
  • Czy wiesz, że... według japońskich wierzeń miłorząb japoński miał chronić przed pożarami. Legenda się ziściła w 1923 roku - po silnym trzęsieniu ziemi spłonęło prawie całe Tokio. Jako jeden z nielicznych budynków przetrwała świątynia - osłonięta wielkim miłorzębem, a ludzie w niej ukryci ocaleli
  • Czy wiesz, że... z jednego drzewa uzyskuje się rocznie 0,5 – 2 kg ziarna, co daje około 350 kg z jednego hektara, a przy bardzo dobrych warunkach 1-1,5 t surowego ziarna w roku
  • Czy wiesz, że... herbatkę z czystka mogą pić dzieci już od trzeciego miesiąca życia. Wzmacnia odporność i nie powoduje skutków ubocznych. Można ja wprowadzić jako drugą lub trzecią herbatkę w diecie dziecka.
  • Czy wiesz, że... w dobie walki z zalewającym nas plastikiem powstają wielorazowe naczynia ze skrobi kukurydzianej takie jak kubki, talerzyki, miseczki, pojemniki na lunch, a także sztućce i słomki. Mimo tego, że wyglądają jak plastikowe, rozkładają się w glebie lub kompoście od 1 roku do 3 lat! Plastik do pełnego rozłożenia potrzebuje aż 450 lat i zmienia się w drobne cząsteczki plastyku! Poza tym naczynia z kukurydzy są bezpieczne, wolne od BPA, ftalanów czy PCV.
  • Czy wiesz, że... kiedy masz zły humor, sięgnij po banana. Naukowcy twierdzą, że banany poprawiają humor i dowodzą, że jest to związane z wysoką zawartością tryptofanu – bardzo ważnego aminokwasu. Tryptofan ulega przemianie w serotoninę, neuroprzekaźnik zwany „hormonem szczęścia”, który odpowiada za pozytywne emocje, takie jak radość.
  • Czy wiesz, że... banany są radioaktywne, ale spokojnie… za promieniotwórczość bananów odpowiada jeden z izotopów potasu. Nie należy się jednak tym przejmować, ponieważ żeby uzyskać jakiekolwiek minimalne efekty choroby popromiennej, trzeba byłoby zjeść około 5 mln bananów naraz. To zjawisko tzw. naturalnej promieniotwórczości i spożywanie bananów nie wpływa negatywnie na nasze zdrowie. Oprócz bananów, podobne właściwości wykazują również orzechy brazylijskie, awokado, czerwona fasola, marchew.
  • Czy wiesz, że... aby dłużej cieszyć się świeżością rzodkiewek należy przechowywać je w naczyniu wypełnionym wodą tak, aby niewielka część korzeni rzodkiewki była w niej zanurzona. Innym sposobem na przedłużenie świeżości jest odcięcie liści i umieszczenie rzodkiewek na wilgotnej ściereczce w szczelnie zamkniętym pojemniku
  • Czy wiesz, że... pietruszka to jedno z warzyw, które niwelują znużenie i wspomagają koncentrację, wprawia w dobry nastrój i łagodzi stres, dlatego powinny o niej pamiętać osoby, które pracują na wysokich obrotach, pod presją czasu
  • Czy wiesz, że... masa 1000 sztuk suchych nasion grochu siewnego łuskowego waha się od 120 do 350 gramów, a zdolność do kiełkowania zachowują przez 5-7 lat.
  • Czy wiesz, że... szacuje się, że rocznie spożywa się ponad 8 milionów ton kawy, natomiast w ciągu dnia wypija się 2 miliardy filiżanek tego naparu na całym świecie
  • Czy wiesz, że... w Chinach nasiona miłorzębu japońskiego są uważane za przysmak, a z osnówki wytwarza się mydło
  • Czy wiesz, że... nasiona szczypiorku przechowywane w temperaturze -20 st. C mogą kiełkować nawet po 6 latach.
  • Czy wiesz, że... intensywny, owocowy zapach przy ogonku mango świadczy, że owoc jest dojrzały. „Afrykańskie mango” znane jako środek na odchudzanie to nie mango! Nazwa wzięła się stąd, że roślina Irvingia gabonensis pochodzi z Afryki, a jej owoce wyglądem przypominają mango. Na świecie jest blisko 1000 odmian mango.
  • Czy wiesz, że... młode liście rzodkiewki są jadalne i smaczne. Zawierają witaminę C, oczyszczają i wspomagają trawienie. Stanowią genialny dodatek do zup, koktajli, czy zapiekanek. Świetnie sprawdzą się jako farsz do wytrawnych babeczek czy baza do pesto. Mogą być też smacznym i atrakcyjnym zamiennikiem dla szpinaku czy jarmużu.
  • Czy wiesz, że... miłorząb japoński podobnie jak sosna czy świerk jest przedstawicielem roślin nagonasiennych, jednak wyjątkowo nie wykształcił on szpilek, a duże spłaszczone liście, które żółkną i opadają na zimę
  • Czy wiesz, że... szparagi zawierają dużo puryn, które mogą powodować gromadzenie się kwasu moczowego w organizmie. Nie powinny ich spożywać osoby cierpiące na dnę moczanową i kamienie nerkowe.
  • Czy wiesz, że... konjac wykorzystywany jest również w sektorze kosmetycznym i wellness do produkcji gąbek. Służą one do złuszczania skóry twarzy, poprawy mikrokrążenia i nadania skórze blasku. Świetnie sprawdzają się również do demakijażu.
  • Czy wiesz, że... wszystkie jabłka ciemnieją po przekrojeniu, ale tempo tego procesu różni się w zależności od odmiany. Aby zapobiec reakcjom enzymatycznego brązowienia, skrop owoc sokiem z cytryny albo posyp cukrem.
  • Czy wiesz, że... 1 pęczek natki zaspokoi dzienne zapotrzebowanie na witaminę C
  • Czy wiesz, że... ze względu na możliwe skażenie azotanami oraz kumulację metali ciężkich, rzodkiewkę najlepiej kupować w sklepach z żywnością ekologiczną.
  • Czy wiesz, że... jedna z wiodących na rynku firm herbacianych sprzedaje 200 milionów torebek herbaty ekspresowej tygodniowo. Papier użyty do ich produkcji mógłby pokryć 128 boisk piłkarskich. Na całym świecie zużywa się obecnie ponad 220 miliardów sztuk dwukomorowych torebek herbaty rocznie.
  • Czy wiesz, że... szczupłą sylwetkę będziesz zawdzięczać jabłku zjedzonemu na 30 minut przed posiłkiem. Jabłko to również świetna przekąska, gdy jesteś w ruchu.
  • Czy wiesz, że... makaron konjac (shirataki) ze względu na swój wygląd często nazywany bywa także białym wodospadem.
  • Czy wiesz, że... o stosowaniu kakao w okresie od IX wieku p.n.e do III wieku n.e świadczą stwierdzone pozostałości, występującej w kakao teobrominy, na ściankach glinianych naczyń codziennego użytku z tamtych lat
  • Czy wiesz, że... oprócz wszystkim nam znanej kukurydzy o ziarnach żółtych w sprzedaży znaleźć możemy również kukurydzę niebieską! Swój intensywny kolor zawdzięcza wysokiemu stężeniu antocyjanów. Ma słodki, orzechowy smak i doskonale sprawdza się jako zdrowa przekąska, np. w postaci popcornu czy chrupek.
  • Czy wiesz, że... kakao wykorzystywano głównie do sporządzania gorzkiego napoju xocolatl (ziarna poddane fermentacji i prażeniu mieszano z wodą, miodem, mączką kukurydzianą oraz chilli)
  • Czy wiesz, że... kwiaty szczypiorku są jadalne! Mają cebulowo-czosnkowy smak i mogą pełnić funkcję dekoracyjną w sałatkach, kanapkach, makaronach, jajecznicy, pastach twarogowych, sosach, dipach czy daniach mięsnych.
  • Czy wiesz, że... miłorząb japoński jak inne nagonasienne nie wydaje owoców, jednak wytwarza nasiona przypominające śliwki. Są pokryte mięsistą osnówką, której zapach przypomina woń zjełczałego masła
  • Czy wiesz, że... inne nazwy, pod którymi występuje roślina konjac to słoniowa bulwa, wężowa palma, diabli język, trupi kwiat czy lilia voodoo.
  • Czy wiesz, że... natka jest niskokaloryczna, 1 pęczek dostarcza 25 kcal
  • Czy wiesz, że... neutralizuje ostre zapachy, wystarczy przegryźć kilka listków, by odświeżyć oddech, np. po zjedzeniu czosnku, żucie listków poleca się również palaczom, ponieważ poprawia nieświeży oddech
  • Czy wiesz, że... w Polsce przeciętne roczne spożycie kawy kształtuje się na poziomie ok. 3 kg na osobę
  • Czy wiesz, że... dawniej ziarno kakaowe wykorzystywano jako środek płatniczy i wskazuje się, że była to pierwsza waluta, którą podrabiano poprzez wsypywanie grudek ziemi do łuski po usunięciu jądra z zarodkiem
  • Czy wiesz, że... szparagi można jeść także na surowo, należy jedynie usunąć zdrewniałe końce ich łodyg.
Jesteś tu:Strona głównaPrzepisyDyniowo - kokosowe curry z kaszą jaglaną
Zaawansowana wyszukiwarka przepisów
- wszystko -
- wybierz -
- wszystkie -
- wszystkie -
- dowolne -
- wszystkie -
  • Najnowsze
  • Najwyżej oceniane
  • Na szybko
  • Wyróżnione
  • Zaawansowane wyszukiwanie
  • 0
  • 15
  • 30
  • 45
  • 60
  • 75
  • 90
  • 105
  • 120
  • 135
  • 150
  • 165
  • 180
  • 195
  • 210
  • 225
  • 240
Dyniowo - kokosowe curry z kaszą jaglaną

Dyniowo - kokosowe curry z kaszą jaglaną

foodmania

Rodzaj posiłku: danie główne

Specjalne: dla dzieci, na zimę (rozgrzewające)

Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie

Zawiera: orzechy wszystkie

22 osób lubi to
13 zobacz komentarze

Warto wiedzieć:

60 min 4 porcje

Składniki:

kasza jaglana - 350 g
duża dynia hokkaido - 1 szt.
mleczko kokosowe - 250 ml
nerkowce - 100 g
oliwa - 1 łyżka
kiełki jarmużu - trochę
cebula - 1 szt.
imbir - 1 kawałek
syrop z agawy - 1 łyżeczka
sól himalajska - 1 szczypta
kolendra mielona - 1 szczypta
kurkuma - 1 szczypta
kumin - 1 szczypta

Wartość energetyczna:

Całość ok. 2640 kcal Porcja ok. 660 kcal

Dodatkowe informacje:

Pyszne, rozgrzewające, pożywne danie!

Sposób przygotowania:

KROK 1:  Kaszę jaglana opłucz i ugotuj, a następnie rozdziel do 4 miseczek.
KROK 2:  Cebulę, imbir, syrop z agawy i przyprawy porządnie zblenduj na pastę.
KROK 3:  Gotową pastę podsmaż na rozgrzanej oliwie, dodaj pokrojoną w dużą kostkę dynię, a następnie zalej 1 szklanką wody wymieszaną z mleczkiem kokosowym.
KROK 4:  Całość duś, aż dynia będzie miękka.
KROK 5:  Gotowe curry podaj z kaszą jaglaną, całość posyp uprażonymi orzechami nerkowca i kiełkami jarmużu.
22 osób lubi to Zgłoś błędy w przepisie
Spodobał Ci się ten przepis? Podziel się nim i zgarnij punkty!

Eko-produkty do wykorzystania w przepisie

  • KASZA JAGLANA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    KASZA JAGLANA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • KURKUMA MIELONA BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Więcej o produkcie na stronie

    KURKUMA MIELONA BIO 50 g - LEBENSBAUM

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SYROP Z AGAWY BEZGLUTENOWY BIO 330 g (239 ml) - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    SYROP Z AGAWY BEZGLUTENOWY BIO 330 g (239 ml) - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • ORZECHY NERKOWCA BIO 350 g - BIO PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    ORZECHY NERKOWCA BIO 350 g - BIO PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN ŁAGODNA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Więcej o produkcie na stronie

    OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN ŁAGODNA BIO 500 ml - BIO PLANETE

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • IMBIR MIELONY BIO 40 g - LEBENSBAUM

    Więcej o produkcie na stronie

    IMBIR MIELONY BIO 40 g - LEBENSBAUM

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • KOLENDRA MIELONA BIO 30 g - DARY NATURY

    Więcej o produkcie na stronie

    KOLENDRA MIELONA BIO 30 g - DARY NATURY

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • CEBULA ŻÓŁTA ŚWIEŻA BIO (około 1,00 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    CEBULA ŻÓŁTA ŚWIEŻA BIO (około 1,00 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • COCONUT MILK - NAPÓJ KOKOSOWY BEZ GUMY GUAR (17 % TŁUSZCZU) BIO 200 ml (PUSZKA) - AMAIZIN

    Więcej o produkcie na stronie

    COCONUT MILK - NAPÓJ KOKOSOWY BEZ GUMY GUAR (17 % TŁUSZCZU) BIO 200 ml (PUSZKA) - AMAIZIN

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • DYNIA HOKKAIDO ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Więcej o produkcie na stronie

    DYNIA HOKKAIDO ŚWIEŻA BIO (POLSKA) (około 1,00 kg)

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

  • SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Więcej o produkcie na stronie

    SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBO MIELONA 1 kg - CRYSTALLINE PLANET

    Zobacz inne przepisy z tym produktem

    Więcej o produkcie na stronie

Zobacz więcej produktów

Zobacz inne przepisy Użytkownika foodmania

  • Kokosowe ciasteczka jaglane

     foodmania
  • Makaron ryżowy z pesto pietruszkowym

     foodmania
  • Zapiekanka jaglana z czarną fasolką i botwiną

     foodmania
  • Truskawkowo- bananowy koktajl z chia

     foodmania
  • Placuszki ryżowe z owocami

     foodmania
  • Karobowo- jaglane babczeki z kremem i suszonym ananasem

     foodmania
  • Aromatyczna sałatka z komosą

     foodmania
  • Świeża sałatka z makaronem ryżowym i mango

     foodmania
  • Raw rolada makowa

     foodmania
  • Placuszki gryczane z owocami

     foodmania
  • Kukurydziany placek z żurawiną

     foodmania
  • Tarta figoa z nutą kokosa

     foodmania
  • Pudding chia z tahini i musem truskawkowym

     foodmania
  • Daktylowe ciasteczka z nadzieniem

     foodmania
  • Kakaowe ciasteczka owsiane z kremem

     foodmania
  • Dyniowa jaglanka z miodem

     foodmania
  • Kokosowo- jaglana szarlotka z miodem

     foodmania
  • Kotleciki z dorsza z pieczonymi ziemniakami

     foodmania
  • Fit tort kokosowo - czekoladowy

     foodmania
  • Korzenne ciasto marchewkowe

     foodmania
  • Lody bananowe z nerkowcami

     foodmania
  • Hummus pietruszkowy

     foodmania
  • Lodowe ciasto z malinami

     foodmania
  • Orzeźwiający koktajl z czarnej porzeczki

     foodmania
  • Kotlety jaglane ze szpinakiem

     foodmania
  • Cytrusowy mus owsiany

     foodmania
  • Smoothe z melonem i budyniem jaglanym

     foodmania
  • Dynia faszerowana pomidorowym risotto z bazylią

     foodmania
  • Bezglutenowe ciasto pudding z kruszonką

     foodmania
  • Krem z jarzyn z kaszą jaglaną

     foodmania
  • Jabłkowe ciasteczka wielozbożowe

     foodmania
  • Makaron z jarmużem i sosem z nerkowców

     foodmania
  • Babeczki marchewkowe z migdałami

     foodmania
  • Rolada migdałowa z masą i morwą czarną

     foodmania
  • Ciecierzycowe placki z polewą i bakaliami

     foodmania
  • Pomidorowa pasta jaglana

     foodmania
  • Kakaowe ciasto z fasoli z morwą białą

     foodmania
  • Ser z ziemniaka

     foodmania
  • Ciasteczka owsiane z orzeszkami ziemnymi

     foodmania
  • Amarantusowy placek z kokosowym kremem i owocami

     foodmania
  • Żołędziowe ciasto z dynią

     foodmania
  • Kolorowa sałatka z awokado

     foodmania
  • Karobowy pudding owsiany z nerkowcami

     foodmania
  • Biały makowiec z komosą ryżową

     foodmania
  • Świąteczny keks otrębowy

     foodmania
  • Kolorowy mus owocowy z amarantusem

     foodmania
  • Krem z cukinii z makaronem ryżowym

     foodmania
  • Ser z ziemniaka i marchewki

     foodmania
  • Owocowe ciasto galaretkowe

     foodmania
  • Zapiekana owsianka a'la szarlotka

     foodmania
  • Kukurydziane gofry z kremem jaglanym

     foodmania
  • Pasta z bobu z wakame i konopiami

     foodmania
  • Ciasteczka z komosy i chia

     foodmania
  • Wegetariańskie muffiny z nutą cynamonu

     foodmania
  • Tofurnik na kruchym spodzie z masłem orzechowym

     foodmania
  • Pudding jaglany z musem mango i orzechami brazylijskimi

     foodmania
  • Szparagi w chrupiącym cieście

     foodmania
  • Lody matcha z chia i truskawkami

     foodmania
  • Cykoria zapiekana z sosem pomidorowym

     foodmania
  • Dyniowe kluski z czekośliwką

     foodmania
  • Żołędziowy chleb z babką płesznik

     foodmania
  • Kokosowe ciasto z budyniem jaglanym i truskawkami

     foodmania
  • Jadalna miseczka z owocami

     foodmania
  • Truskawkowe babeczki z kuskusu

     foodmania
  • Kokosowe zapiekanki z ciecierzycy

     foodmania
  • Pudding amarantusowy z migdałami i kokosem

     foodmania
  • Dyniowe burgery z kaszy jaglanej i amarantusa

     foodmania
  • Migdałowy bananowiec

     foodmania
  • Mleczna kanapka

     foodmania
  • Aromatyczne babeczki z orzechami włoskimi

     foodmania
  • Orzechowe kule z kaszy jaglanej

     foodmania
  • Kakaowe lody z wiśniami

     foodmania
  • Pasta z pestek dyni i bobu

     foodmania
  • Sajgonki z masą jaglano - makową

     foodmania
  • Ziołowa sałatka z kaszą jaglaną, bobem i ananasem

     foodmania
  • Murzynek otrębowy

     foodmania
  • Kukurydziany torcik z dynią i brzoskwiniami

     foodmania
  • Ciasto cynamonowe z kremem z komosy

     foodmania
  • Chlebek bananowy

     foodmania
  • Szparagi na czarnym ryżu i pieczonej dyni piżmowej

     foodmania
  • Jaglane muffiny z dynią i żurawiną

     foodmania
  • Żołędziowe babeczki z białym makiem

     foodmania
  • Hummus- z dynią czy burakiem?

     foodmania
  • Jaglany budyń z czekośliwką

     foodmania
  • Kukurydziane babeczki z borókami i migdałami

     foodmania
  • Kokosowe brwonie z fasoli adzuki

     foodmania
  • Muffiny z kuskusu z nutą pomarańczy

     foodmania
  • Jabłkowe batony owsiane z suszonymi morelami i syropem klonowym

     foodmania
  • Jaglane praliny z czereśniami i chia

     foodmania
  • Budyń jaglany z tahini i pomarańczami

     foodmania
  • Keks z fasoli

     foodmania
  • Shake truskawkowo-brzoskwiniowy

     foodmania
  • Jaglany krem orzechowo - czekoladowy

     foodmania
  • Kasza gryczana z młodym groszkiem

     foodmania
  • Kruche tartaletki z kremem jaglanym i mandarynkami

     foodmania
  • Warstwowy sernik jaglany z lodami ryżowymi

     foodmania
  • Truskawkowy pudding z tapioki z sorbetem

     foodmania
  • Kokosowe babeczki z masłem orzechowym i malinami

     foodmania
  • Bananowe babeczki z nerkowców

     foodmania
  • Dietetyczna ryba po grecku

     foodmania
  • Buraczkowe ciasto z morwą białą

     foodmania
  • Mocno słodkie muffiny jaglane

     foodmania
  • Tartaletki ryżowo- daktylowe z masą kokosową i owocami

     foodmania
  • Babeczki dyniowe z orzechami pecan i jagodami goji

     foodmania
  • Dyniowe placki z lekką sałatką

     foodmania
  • Paprykarz z kaszy jaglanej

     foodmania
  • Raw bakaliowe batoniki z amarantusa

     foodmania
  • Orzechowe muffinki z kolorowej komosy

     foodmania
  • Owocowe ciasto na zimno z kuskusu

     foodmania
  • Kokosowe babeczki z truskawkowym kremem jaglanym

     foodmania
  • Wytrawne muffiny z kuskusu

     foodmania
  • Muffiny z soczewicy

     foodmania
  • Kolorowy ryż pomidorowy

     foodmania
  • Oczyszczający napój z chia

     foodmania
  • Jaglany snickers

     foodmania
  • Koktajl zielona moc

     foodmania
  • Bakaliowe ciastka z waniliowym kremem i malinami

     foodmania
  • Brownie z kaszy gryczanej z żurawiną i truskawkami

     foodmania
  • Kokosowe ciasteczka z daktylami

     foodmania
  • Wegańska pizza na orkiszowym spodzie

     foodmania
  • Migdałowe szarlotki z daktylami i nerkowcami

     foodmania
  • Koktajl warzywny buraczano-pietruszkowy z rukolą

     foodmania
  • Buraczkowe kotlety z kaszy bulgur

     foodmania
  • Kokosowe bułeczki z truskawkami

     foodmania
  • Batony energetyczne z daktyli i nerkowców

     foodmania
  • Roladki z cukinii z pastą z fasoli adzuki

     foodmania
  • Truskawkowo- waniliowy deser z nerkowców

     foodmania
  • Koktajl chia z ziarnami złotego lnu

     foodmania
  • Krem czekoladowo - kokosowy

     foodmania
  • Kokosowo-zbożowe ciasto z polewą

     foodmania
  • Komosowe ciasteczka z bakaliami

     foodmania
  • Tartaletki z owsianką

     foodmania
  • Koktajl na piękną cerę

     foodmania
  • Polenta zapiekana z bananami i amarantusem

     foodmania
  • Jaglano - pietruszkowe burgery w bułce gryczanej

     foodmania
  • Sałatka ziemniaczana z jabłkiem

     foodmania
  • Cynamonowe muffiny sojowe

     foodmania
  • Raw sernik z nerkowców i mango

     foodmania
  • Pizzerinki z grochu z warzywami i lubczykiem

     foodmania
  • Kule ryżowe w orzechach

     foodmania
  • Lody jeżynowe z pralinami

     foodmania
  • Lekka warzywna sałatka z miętą

     foodmania
  • Tarta kukurydziana z morelami

     foodmania
  • Brokułowa sałatka z algami

     foodmania
  • Karobowy koktajl jaglany

     foodmania
  • Świąteczny migdałowiec

     foodmania
  • Jaglane kopytka z mąką dyniową

     foodmania
  • Tarta z jaglanym kremem z nerkowców

     foodmania
  • Budyń jaglany z malinami i orzechami laskowymi

     foodmania
  • Pilaw z kalafiora

     foodmania
  • Ciecierzycowe pralinki w różnych smakach

     foodmania
  • Orientalna zupa z grzybami mun

     foodmania
  • Wytrawne tarty z pestek dyni z pomidorkami

     foodmania
  • Trójsmakowy budyń jaglany

     foodmania
  • Daktylowe myffiny z kuskusu

     foodmania
  • Jaglanka pełna owoców

     foodmania
  • Sałatka tabbouleh

     foodmania
  • Ciasteczka amarantusowe z bananem i daktylami

     foodmania
  • Lody jagoda i porzeczka

     foodmania
  • Dyniowe babeczki z bananem

     foodmania
  • Jogurtowe ciasto kukurydziane

     foodmania
  • Gryczano-kokosowe placuszki

     foodmania
  • Kakaowe ciasto fasolowe z nerkowcami

     foodmania
  • Babeczki z kaszy bulgur z czekośliwką

     foodmania
  • Lekkie babeczki z kakao

     foodmania
  • Hummus z groszkiem

     foodmania
  • Letnia tarta z wanilią i owocami

     foodmania
  • Jaglany mus z dynią i jabłkiem

     foodmania
  • Brzoskwiniowa kasza kukurydziana z musem morelowym i borówkami

     foodmania
  • Wegańska pizza na spodzie gryczano - żytnim

     foodmania
  • Słodkie amarantusowe chlebki z chia

     foodmania
  • Krem z gruszki i pietruszki

     foodmania
  • Babeczki piernikowe

     foodmania
  • Bakłażan faszerowany czarnym ryżem

     foodmania
  • Sałatka z makaronem z młodym jęczmieniem

     foodmania
  • Kukurydziane babeczki z malinami i daktylami

     foodmania
  • Kukurydziana zapiekanka z barówkami

     foodmania
  • Bajaderki śliwkowe

     foodmania
  • Zapiekane naleśniki orzechowo- piernikowe

     foodmania
  • Zapiekanka jaglana z papryką i brokułem

     foodmania
  • Lekkie babeczki z figami

     foodmania
  • Chałwa z jagodami goji

     foodmania
  • Keksowe babeczki jaglane

     foodmania
  • Krążki ananasa zapiekane w cieście migdałowym

     foodmania
  • Kruche ciasteczka z kremem komosowym i owocami

     foodmania
  • Pralinki jaglane z jabłkami

     foodmania
  • Antyoksydacyjny koktajl z aloesem

     foodmania
  • Kasza gryczana z tofu

     foodmania
  • Lekka tartaletka z kremem ryżowym

     foodmania
  • Burgery z bobu

     foodmania
  • Papryki faszerowane kaszą jaglaną i algami

     foodmania
  • Lody miętowe z chia

     foodmania
  • Kasza jaglana z jarmużem

     foodmania
  • Jaglane ciasteczka ze słonecznikiem i suszonymi śliwkami

     foodmania
  • Gryczany omlet z czekośliwką i czekoladą

     foodmania
  • Babeczki z komosy z białym makiem

     foodmania
  • Kukurydziane babeczki z jagodami

     foodmania
  • Dyniowe ciasteczka z rodzynkami

     foodmania
  • Babeczki kukurydziane z orzechami brazylijskimi na zimno

     foodmania
  • Krem z dyni

     foodmania
  • Migdałowe babeczki z wanilią i malinami

     foodmania
  • Sałatka z młodym groszkiem i kalarepą

     foodmania
  • Trójsmakowe sorbety

     foodmania
  • Komosowy omlet z masłem orzechowym

     foodmania
  • Sernik bananowo- dyniowy

     foodmania
  • Krajanka żołędziowa z młodym jęczmieniem

     foodmania
  • Kulinarny recykling - ciasteczka z domowym dżemem

     foodmania
  • Sałatka z amarantusem i warzywami

     foodmania
  • Gryczany pasztet z pieczarkami

     foodmania
  • Aromatyczne babeczki brownie

     foodmania
  • Kotleciki jaglane z pieczarkami

     foodmania
  • Koktajl owoce leśne

     foodmania
  • Amarantusowo- żołędziowe babeczki z polentą

     foodmania
  • Bezglutenowy makaron z ajvarem i fasolką

     foodmania
  • Pasta czekoladowo- chałwowa z kaszy jaglanej

     foodmania
  • Chlebki z ciecierzycy

     foodmania
  • Tartaletki z kremem kakaowym i owocami

     foodmania
  • Malinowe smoothie jaglane

     foodmania
  • Babeczki kokosowe z płatkami ryżowymi i jagodami goji

     foodmania
  • Kruche ciasteczka z masą makową

     foodmania
  • Owsiane tarty z kremem kakaowym i truskawkami

     foodmania
  • Kokosowo- kakaowy galaretkowiec z chia

     foodmania
  • Karmelowy sernik na zimno z jagodami

     foodmania
  • Delikatna krajanka z bakaliami

     foodmania
  • Bezglutenowe krokiety w sezamie

     foodmania
  • Koktajl z aloesem

     foodmania
  • Burgery z botwinką i chłodnik wiosseny

     foodmania
  • Koktajl na zgrabną sylwetkę

     foodmania
  • Truskawkowo- jagodowy pudding chia

     foodmania
  • Kulki mocy z chia i migdałami

     foodmania
  • Kruche jaglane tartaletki z kremem waniliowym i granatem

     foodmania
  • Truskawkowo-bananowa owsianka

     foodmania
  • Krem z pieczonych pomidorów z dzikim ryżem

     foodmania
  • Polenta z sosem w stylu meksykańskim

     foodmania
  • Naleśniki z mąki teff

     foodmania
  • Szybka jaglanka z miodem i masłem orzechowym

     foodmania
  • Truskawkowa zapiekanka jaglana z miętą

     foodmania
  • Pasta twarogowa na słodko

     foodmania
  • Raw lava cake z wiśniami i nutą mięty

     foodmania
  • Pieczone placki ziemniaczane

     foodmania
  • Fasolowe brownie

     foodmania
  • Kulki śniadaniowe

     foodmania
  • Koktajl wieloowocowy

     foodmania
  • Danie jednogarnkowe z amarantusem

     foodmania
  • Koktajl mocno owocowy

     foodmania
  • Hummus buraczkowy

     foodmania
  • Jagielnik z miodem i masłem orzechowym

     foodmania
  • Lekkie bułeczki z owocami

     foodmania
  • Dyniowy omlet z ciecierzycy

     foodmania
  • Owsiane tartaletki z winogronami

     foodmania
  • Jagodzianki z komosy

     foodmania
  • Krem pieczarkowo- ziemniaczany

     foodmania
  • Komosianka z orzechami brazylijskimi i syropem daktylowym

     foodmania
  • Orkiszanka z różnościami

     foodmania
  • Kotleciki jaglane z brokułem i nacią

     foodmania
  • Keks ryżowy

     foodmania
  • Sorbet jagodowy z nerkowcami

     foodmania
  • Ciasto

     foodmania
  • Orzechowy budyń z pietruszki z truskawkami

     foodmania
  • Paluchy jaglane z ziarenkami

     foodmania
  • Słoneczny czarny ryż z warzywami

     foodmania
  • Marchewkowe ciasteczka jaglane z bakaliami

     foodmania
  • Cieciorkowa krajanka z owocami

     foodmania
  • Deser Snickers

     foodmania
  • Carpacio z buraków z fetą

     foodmania
  • Wegańska kiełbasa z suszonymi pomidorami

     foodmania
  • Jabłka zapiekane w kruchym cieście

     foodmania
  • Omlet owsiany

     foodmania
  • Makaron ryżowy z jajkiem i warzywami

     foodmania
  • Migdałowo-karobowe ciasto z gryki

     foodmania
  • Owsianka z mango i granatem

     foodmania
  • Koktajl bananowy z karobem i morwą białą

     foodmania
  • Chałwowy sernik jaglany z czereśniami

     foodmania
  • Smoothie bowl z sezamkami

     foodmania
  • Ciasteczka żytnie z jagodami goji

     foodmania
  • Sałatka z polentą i pieczoną dynią

     foodmania
  • Jabłkowe ciasto z kuskusem

     foodmania
  • Kremowa owsianka bananowa z jeżynami

     foodmania
  • Detox bowl

     foodmania
  • Serniczki jaglane

     foodmania
  • Makaron ryżowy z patisonem

     foodmania
  • Ciasteczka kasztanowe z migdałami i daktylami

     foodmania
  • Risotto buraczkowe z suszonym mango i orzechami laskowymi

     foodmania
  • Komosowo- amarantusowe ciasteczka z mango

     foodmania
  • Aromatyczny mus jabłkowy

     foodmania
  • Jaglany placek z tartymi jabłkami i raw kruszonką

     foodmania
  • Kakaowe tarty z kremem i letnimi owocami

     foodmania
  • Amarantusowy budyniowiec na kruchym spodzie

     foodmania
  • Krem z jarmużu z amarantusem

     foodmania
  • Placek z polenty na słodko

     foodmania
  • Kakaowe babeczki z mieszanki kasz

     foodmania
  • Ciasto amarantusowe z malinami

     foodmania
  • Komosowe babeczki z matcha i awokado

     foodmania
  • Babeczki z gruszką i chia

     foodmania
  • Kokosowa szarlotka z amarantusową bezą

     foodmania
  • Kukurydziany biszkopt z jagodami

     foodmania
  • Owsianka a'la szarlotka

     foodmania
  • Owocowe kulki z kuskus

     foodmania
  • Kokosowo- amarantusowy chlebek z jagodami goji

     foodmania
  • Makaron orkiszowy z warzywami

     foodmania
  • Pudding mix

     foodmania
  • Budyń jaglany z miodem z sokiem z bzu

     foodmania
  • Omlet owsiany z musem dyniowym

     foodmania
  • Jaglany jabłecznik z amarantusem

     foodmania
  • Szybka granola z patelni

     foodmania
  • Spaghetti z cukinii

     foodmania
  • Paluchy ryżowe z topinamburem

     foodmania
  • Sałatka jarzynowa z gryczanym chlebem

     foodmania
  • Dyniowo- pomarańczowy krem z migdałami

     foodmania
  • Migdałowe babeczki z masłem z nerkowców

     foodmania
  • Sajgonki owocowe

     foodmania
  • Kokosowy pudding chia z dynią

     foodmania
  • Dietetyczne muffiny z truskawkami

     foodmania
  • Pierogi ryżowe z marchewką

     foodmania
  • Hummus z kurkumą

     foodmania
  • Dyniowy koktajl jaglany z figą

     foodmania
  • Selerowe burgery z gryki w sezamie

     foodmania
  • Kruche orzechowe kuleczki

     foodmania
  • Warzywne pizzerinki z kalafiora

     foodmania
  • Kukurydziane kopytka na puree dyniowym

     foodmania
  • Kokosowa tarta letnie skarby

     foodmania
  • Koktajl truskawka-brzoskwinia-jabłko

     foodmania
  • Piramidki z kuskusu kukurydzianego z kolorową sałątką

     foodmania
  • Kanapkowa pasta z cukinii

     foodmania
  • Owsiana krajanka z ananasem

     foodmania
  • Krem z ciecierzycy z kurkami

     foodmania
  • Budyń jaglano-dyniowy z nerkowcami

     foodmania
  • Grillowana polenta z pieczonymi pomidorami

     foodmania
  • Kakaowe babeczki z nerkowcami

     foodmania
  • Zielone knedle jaglane

     foodmania
  • Batatowe kotleciki z kolorową komosą i selerem naciowym

     foodmania
  • Muffiny migdałowo- owsiane z dynią

     foodmania
  • Pizza na spodzie z komosy ryżowej z brokułem

     foodmania
  • Orkiszowe pierogi z soczewicą i pieczarkami

     foodmania
  • Makaron z cukinii z pesto pomidorowym

     foodmania
  • Cytrynowe kukurydziane babeczki

     foodmania
  • Fasolowy Murzynek z karobem

     foodmania
  • Pralinkowe tartaletki

     foodmania
  • Wegański rosół

     foodmania
  • Wegetariańska pizza z ziemniaków

     foodmania
  • Sushi po polsku

     foodmania
  • Koktajl na odporność

     foodmania
  • Imbirowy krem z marchwi

     foodmania
  • Pralinki z fig i nerkowców

     foodmania
  • Raw rolada z kremem i truskawkami

     foodmania
  • Słodkie bezglutenowe paluchy z figami

     foodmania
  • Orzechowy amarantus

     foodmania
  • Jagodowe lody w jadalnej miseczce

     foodmania
  • Ciasto bananowe z rodzynkami

     foodmania
  • Dyniowy krem z kolorowymi marchewkami i suszonymi pomidorami

     foodmania
  • Ciasto z kuskusu ze śliwkami

     foodmania
  • Babeczki z borówkami i daktylami

     foodmania
  • Owocowy koktajl z zieloną kawą

     foodmania
  • Ryżowe kotleciki z fenkułem i babką płesznik

     foodmania
  • Owocowy tort z arbuza

     foodmania
  • Buraczkowa owsianka z karobem

     foodmania
  • Buraczkowy jagielnik na figowym spodzie

     foodmania
  • Batoniki migdałowo- figowe

     foodmania
  • Dyniowa galaretka z morwą białą

     foodmania
  • Kokosowy sernik zebra

     foodmania
  • Ciasto ryżowo- kokosowe z malinami

     foodmania
  • Krem dyniowy z morelami i bananem

     foodmania
  • Wegańska sałatka z ziemniakami i awokado

     foodmania
  • Jabłkowe babeczki z orzechami włoskimi

     foodmania
  • Ciecierzycowa tarta z musem dyniowym i pomidorkami

     foodmania
  • Zapiekana polenta z morelami

     foodmania
  • Naleśniki z samej kaszy gryczanej

     foodmania
  • Jęczmienne muffiny z buraczkami

     foodmania
  • Słodkie biszkopty jaglane

     foodmania
  • Kakaowa tarta jaglana z galaretką wiśniową

     foodmania
  • Kukurydziane ciasto z gruszką

     foodmania
  • Amarantus na słodko

     foodmania
  • Naleśniki kukurydziane ze smażonymi warzywami

     foodmania
  • Cytrynowe ciasto jaglane z borówkami

     foodmania
  • Kasza jaglana zapiekana z warzywami i jajkami

     foodmania
  • Serniczki kokosowe z kruszonym ziarnem kakao

     foodmania
  • BEZGLUTENOWE BABECZKI JAGLANE Z JAGODAMI GOJI

     foodmania
  • Owocowy chłodnik z amarantusem

     foodmania
  • Ciasto jaglane z borówkami

     foodmania
  • Kasza gryczana z buraczkami i fetą

     foodmania
  • Jaglane ciasteczka z orzechami 3-składnikowe

     foodmania
  • Pomarańczowe ciasteczka jaglane z amarantusem

     foodmania
  • Jabłecznik otrębowy

     foodmania
  • Makaron jaglany z sosem jogurtowym, prażoną ciecierzycą i suszonymi pomidorami

     foodmania
  • Pudding jaglany z musem truskawkowym

     foodmania
  • Owocowa tarta na migdałowym spodzie

     foodmania
  • Komosowe ciasteczka z lucumą

     foodmania
  • Kopiec kreta (na zdrowo!)

     foodmania
  • Makaron owsiany z sosem pomidorowo- dyniowym

     foodmania
  • Pierniki owsiane

     foodmania
  • Placuszki gryczane z czarnuszką

     foodmania
  • Zapiekane spaghetti z warzywami

     foodmania
  • Wegetariańskie przekąski na sałacie

     foodmania
  • Migdałowe tartaletki z musem dyniowym i miodem

     foodmania
  • Pieczony tofurnik pinacolada

     foodmania
  • Gnocchi jaglane z dynią

     foodmania
  • Mus malinowo-brzoskwiniowo-bananowy

     foodmania
  • Dwukolorowy budyń kukurydziany

     foodmania
  • Bakaliowe praliny z ciecierzycy

     foodmania
  • Sernik na zimno z brzoskwiniami

     foodmania
  • Krem pomidorowo- dyniowy z kaszą jaglaną i kukurydzą

     foodmania
  • Papryka faszerowana kasza jaglaną i pieczarkami

     foodmania
  • Sajgonki z kremem waniliowym i owocami

     foodmania
  • Pralinki jaglano- amarantusowe z makiem

     foodmania
  • Borówkowe kokilki z kuskusem i amarantusem

     foodmania
  • Tarta

     foodmania
  • Pomidorowo - jarmużowy makaron z orzechami laskowymi

     foodmania
  • Hummus z botwiną

     foodmania
  • Ryżowa sałatka z buraczkami i orzechami włoskimi

     foodmania
  • Brzoskwinie zapiekane pod amarantusem

     foodmania
  • Sajgonki z warzywami i sosem jogurtowym

     foodmania
  • Krem paprykowo- dyniowy z amarantusem

     foodmania
  • Sajgonki z czarnym ryżem na słodko

     foodmania
  • Ciasto kokosowe z rabarbarem

     foodmania
  • Hummus pieczarkowy

     foodmania
  • Ciasteczka Pisanki z kaszy jaglanej

     foodmania
  • Kokosowe babeczki z borówkami i nerkowcami

     foodmania
  • Ciastka dyniowo- migdałowe

     foodmania
  • Amarantusowe bułeczki z jagodowym dżemem chia

     foodmania
  • Jęczmienne babeczki z morelami

     foodmania
  • Bezglutenowe babeczki z jagodami

     foodmania
  • Chlebek ciecierzycowy z warzywami

     foodmania
  • Liście nori z dodatkami

     foodmania
  • TARTALETKI Z POLENTY Z MUSEM OWOCOWYM

     foodmania
  • Szarlotka gryczana

     foodmania
  • Gofry z kremem jaglano- daktylowym i kaki

     foodmania
  • Barszcz czerwony z makaronem jaglanym

     foodmania
  • Dyniowo- daktylowy omlet na słodko

     foodmania
  • Krem dyniowy z prażoną ciecierzycą

     foodmania
  • Warzywa zapiekane pod jaglaną skorupką

     foodmania
  • Kokosowy sernik jaglany z nutą wanilii i truskawkami

     foodmania
  • Jaglanka ze śliwakmi na dobre trawienie

     foodmania
  • Lekka sałatka z wegańskim sosem konopnym

     foodmania
  • Twarogowe ciasto bezglutenowe z polewą

     foodmania
  • Biszkopt ryżowy z bakaliami

     foodmania
  • Dyniowe curry z kalafiorem

     foodmania
  • Czarna quinoa z buraczkami i fetą

     foodmania
  • Bezglutenowy naked cake

     foodmania
  • Rolada z polenty na wytrawnie

     foodmania
  • Ciasteczka ryżowe

     foodmania
  • Raw ciasto marchewkowe

     foodmania
  • Zapiekanka jaglana z warzywami

     foodmania
  • Jaglane burgery z dynią i groszkiem

     foodmania
  • Marchewkowe chlebki jaglane

     foodmania
  • Dietetyczne scones owsiane

     foodmania
  • Czarny ryż na kwiecie z cukinii

     foodmania
  • Krem jaglany Rafaello

     foodmania
  • Makaron ryżowy ze szpinakiem, pomidorami suszonymi i dynią

     foodmania
  • Buraczkowy mazurek z jagodami acai

     foodmania
  • Libańska sałatka z kuskusem i ziołami

     foodmania
  • Makaron z warzywami i tofu

     foodmania
  • Piernik sojowo- gryczany z powidłami

     foodmania
  • Fasolka mung w sosie dyniowym

     foodmania
  • Babeczki owsiano- dyniowe

     foodmania
  • Truskawkowo- buraczkowy chłodnik z makaronem

     foodmania
  • Lekkie omlety z kremem kokosowym

     foodmania
  • Kokosowo - jaglane ciasto ze śliwkami

     foodmania
  • Bananowe lody z masłem orzechowym i daktylami

     foodmania
  • Tarta z nerkowcami i mandarynkami

     foodmania
  • Gofry owsiane z jogurtem naturalnym

     foodmania
  • Lody bananowe z masłem orzechowym

     foodmania
  • Wegańska tarta z różą i malinami

     foodmania
  • Czekoladowe ciasto bez pieczenia

     foodmania
  • Placek ze śnieżną pierzynką i żurawiną

     foodmania
  • Biszkopt jaglany z owocami

     foodmania
  • Witaminowy napój oczyszczający wątrobę

     foodmania
  • Placuszki owsiano- sojowe

     foodmania
  • Granola jabłkowa

     foodmania
  • Ciasto kasztanowe z bakaliami

     foodmania
  • Budyń jaglany z kaki i jagodami goji

     foodmania
  • Kremowy koktajl daktylowy

     foodmania
  • Chłodnik botwinkowy z kaszą jaglaną i nasionami konopi

     foodmania
  • Pudding kukurydziany z musem malinowym

     foodmania
  • Sałatka z makaronem z batatów

     foodmania
  • Jagodowy pudding chia z różą i morwą białą

     foodmania
  • Kasztanowo - orkiszowe babeczki z karobem

     foodmania
  • Makaron z wegańskim serem i orzeszkami piniowymi

     foodmania
  • Kruche jaglane szarlotki z amarantusem

     foodmania
  • Paluchy ryżowe z bakaliami

     foodmania
  • Jaglany makowiec z jagodami goji i kruszonym ziarnem kakao

     foodmania
  • Granola pełna ziaren

     foodmania
  • Ciastka zbożowe z bakaliami

     foodmania
  • Sałatka z ciecierzycą i dressingiem z tofu

     foodmania
  • Brzoskwiniowa tarta z komosy

     foodmania
  • Grejpfrutowe babeczki z cynamonem

     foodmania
  • Migdałowe babeczki z cukinii

     foodmania
  • Gryczane ciasto drożdżowe ze śliwkamici cynamonem

     foodmania
  • Muffiny z fasoli z bakaliami

     foodmania
  • Kokosowy marchewkowiec bez pieczenia

     foodmania
  • Wegańskie słodkie bułeczki z serem jaglanym

     foodmania
  • Ciastczka jaglane w 3 smakach

     foodmania
  • Babeczki migdałowe z orzechami brazylijskimi

     foodmania
  • Kokosowe ciasteczka z matcha i awokado

     foodmania
  • Czekoladowe naleśniki gryczane

     foodmania
  • Migdałowe babeczki z mango

     foodmania
  • Kotleciki ziemniaczane w panierce z ciecierzycy

     foodmania
  • Muffiny z kuskusu z truskawkami

     foodmania
  • Koperkowe kotleciki z dynią

     foodmania
  • Chrupiące ciasteczka jaglane z nerkowcami

     foodmania
  • Tartaletki z kremem jaglanym i owocami

     foodmania
  • Amarantusowy pasztet z fasoli mung

     foodmania
  • Placki dyniowe na słodko

     foodmania
  • Kokosowo- amarantusowe ciasteczka z makiem

     foodmania
  • Batatowo-kokosowe ciasteczka z kruszonym ziarnem kakao

     foodmania
  • Zapiekany sernik z jagodami i nasionami konopi

     foodmania
  • Tartaletki z kremem jaglanym i mango

     foodmania
  • Ciecierzyca z kalafiorem w sosie dyniowo-jarmużowym

     foodmania
  • Ciasto owsiane z owocowym dżemem chia

     foodmania
  • Bananowy pudding jaglany z ziarnami kakao i nutą wanilii

     foodmania
  • Buddha bowl z kaszą jaglaną i komosą

     foodmania
  • Ciasto owsiane z orzechami brazylijskimi

     foodmania
  • Potrawka z indyka z kaszą jaglaną

     foodmania
  • Krem paprykowo- pomidorowy z wędzonym tofu

     foodmania
  • Kotlety z selera i soczewicy

     foodmania
  • Bananowe sushi

     foodmania
  • Dyniowe burgery jaglane z tahini i ogórkami małosolnymi

     foodmania
  • Makaron z cukinii z młodym groszkiem

     foodmania
  • Warzywne sajgonki z sezamem i pastą z bobu

     foodmania
  • Migdałowe muffinki z borówkami

     foodmania
  • Migdałowe tartaletki z chia

     foodmania
  • Owsiane babeczki z bananmi i nerkowcami

     foodmania
  • Ciasteczka z ekspandowanej gryki z guaraną

     foodmania
  • Bananowe ptasie mleczko

     foodmania
  • Pomidory nafaszerowane amarantusem

     foodmania
  • Lody bananowe z rawnollą

     foodmania
  • Biały makowiec z komosy

     foodmania
  • Krem z kalafiora z czarnym ryżem

     foodmania
  • Herbaciana tapioka owocowa

     foodmania
  • Migdałowe ciasto z bakaliami

     foodmania
  • Truskawki zapiekane pod delikatną kruszonką

     foodmania
  • Kokosowe ciasto z galaretką z tapioki i miechunką

     foodmania
  • Wegańskie ciasto Śliwkowiec

     foodmania
  • Gryczane naleśniki z dynią i amarantusem

     foodmania
  • Kukurydziany jabłecznik na zimno

     foodmania
Zobacz więcej przepisów
wegeweda
wegeweda powiedział/a:
Zrobię :)
21.09.2017, godz. 11:05
gosia56
gosia56 powiedział/a:
pycha ;)
21.09.2017, godz. 14:30
gosia56
gosia56 powiedział/a:
pycha ;)
21.09.2017, godz. 14:30
FAMILY
FAMILY powiedział/a:
pyszne
22.09.2017, godz. 16:16
Bożena1960
Bożena1960 powiedział/a:
Smakowite;)
28.09.2017, godz. 11:59
gotowaniepatki
gotowaniepatki powiedział/a:
pychotka
16.10.2017, godz. 21:50
opuncja123
opuncja123 powiedział/a:
super
05.11.2017, godz. 12:20
paulina2157
paulina2157 powiedział/a:
ciekawe połączenie składników
16.02.2019, godz. 20:00
Nikita
Nikita powiedział/a:
Pyszne danie
03.03.2020, godz. 17:22
Stokrotka
Stokrotka powiedział/a:
Super
02.10.2020, godz. 12:00
Renixx
Renixx powiedział/a:
Smaczne i sycące danie
28.12.2020, godz. 15:09
gosia56
gosia56 powiedział/a:
super
25.01.2021, godz. 15:00
Ewelina K.
Ewelina K. powiedział/a:
Zdrowo i kolorowo. Fajny przepis
13.02.2023, godz. 17:22

Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.

Zaloguj się przez serwisy społecznościowe:

Zaloguj się do serwisu:

Nie masz jeszcze konta?

rejestruj mnie

Przepisy:
Polecane

Wiosenna sałatka z białymi szparagami, awokado i brokułem

Wiosenna sałatka z białymi szparagami, awokado i brokułem

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
9 6 10 min
Piegowate naleśniki

Piegowate naleśniki

Mariola
5 4 40 min
Chłodnik w wersji fusion

Chłodnik w wersji fusion

My Little Food Safari
13 16 30 min
Sushi KETO

Sushi KETO

Barbara Strużyna
4 4 25 min
Herbatka ze świeżej pokrzywy

Herbatka ze świeżej pokrzywy

Barbara Strużyna
10 8 10 min
Krem ze szparagów z pieczarkami

Krem ze szparagów z pieczarkami

mariola.mk
11 5 30 min
Pasta z groszku zielonego

Pasta z groszku zielonego

Zuzanna Wiśniewska
11 8 5 min
Omlet z młodymi ziemniakami i szparagami

Omlet z młodymi ziemniakami i szparagami

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
13 10 20 min
Owsianka błonnikowa

Owsianka błonnikowa

Barbara Strużyna
7 5 15 min
Zielona owsianka z migdałami i kiwi

Zielona owsianka z migdałami i kiwi

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
8 6 10 min
Sałatka wiosenna buddha bowl

Sałatka wiosenna buddha bowl

FioletoweAparaty
12 9 25 min
Sałatka z czarną quinoa i z kiełkami rzodkiewki  w słoiku na wynos

Sałatka z czarną quinoa i z kiełkami rzodkiewki w słoiku na wynos

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
16 11 40 min
Zielone muffinki matcha ze szpinakiem

Zielone muffinki matcha ze szpinakiem

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
9 6 40 min
Owsiane ciasteczka z jabłkiem jak owsianka

Owsiane ciasteczka z jabłkiem jak owsianka

Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
4 5 30 min
wróć na górę strony
Patronem serwisu jest Bioplanet
  • Jak zacząć
    • FAQ
    • Wprowadzenie
    • Nagrody
    • Użytkownicy
    • Ranking
  • Przepisy
    • Najnowsze
    • Najwyżej oceniane
    • Na szybko
    • Wyróżnione
    • Zaawansowane wyszukiwanie
  • Artykuły
    • Eko produkty
    • Kulinarne ABC
    • Podróże
    • Eko Styl
    • Eko Producenci
    • Miary i wagi
  • Szefowie kuchni
    • Nikita
    • Dorota Rozbicka
    • wegeweda
    • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz
    • Iwona Kuczer
    • Barbara Strużyna
    • Magdalena Nagler - foodmania
  • Aktualności
    • Magazyn Gotuj w stylu eko.pl
    • Prenumerata
    • Gdzie dostać magazyn?
    • Konkursy!
    • Kontakt
    • FAQ / pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Polityka plików cookie
Created by emabe.pl
Serwis internetowy gotujwstylueko.pl wykorzystuje pliki cookies, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów.
Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies. Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka Prywatności. rozumiem

Czy rejestracja jest konieczna do korzystania z zasobów serwisu?

Nie, nie jest konieczna. Użytkownicy niezarejstrowani w serwisie mają swobodny dostęp do przepisów, artykułów, komentarzy i innych treści zamieszczonych w serwisie - nie mogą ich jednak dodawać. Tylko zarejestrowany Użytkownik serwisu może dodać własny przepis, napisać komentarz lub artykuł (w tym wypadku konieczny będzie kontakt z Administratorem). Ponadto zarejestrowani Użytkownicy mają możliwość grupowania ulubionych przepisów i tekstów, biorą udział w Rankingu punktowym i wreszcie - mają możliwość wymiany zdobytych punktów na nagrody.

Gdzie mogę znaleźć Regulamin serwisu?

Regulamin serwisu www.gotujwstylueko.pl.

Dlaczego nie mogę się zalogować?

Najczęstsze przyczyny problemów z logowaniem:

1. Czy konto w serwisie zostało aktywowane? W mailu potwierdzającym rejestrację w serwisie znajduje się link aktywacyjny - logowanie do serwisu będzie możliwe dopiero po kliknięciu tego linku i aktywowaniu konta.

2. Czy podczas wpisywania hasła był wciśnięty Caps Lock? System rozróżnia małe i duże litery w haśle, dlatego klawisz Caps Lock musi być wyłączony w trakcie wpisywania hasła.

3. Czy wpisane hasło było prawidłowe? Jeżeli nie pamiętasz hasła użytego przy rejestracji w serwisie, można użyć przycisku "Reset hasła", który znajduje się poniżej okna logowania.

W jaki sposób mogę się wylogować z serwisu?

Wystarczy kliknąć na symbol otwartych drzwi znajdujący się w prawym górnym rogu ekranu (na belce z danymi zalogowanego Użytkownika).

Jak mogę szybko dotrzeć do interesujących mnie treści w serwisie?

Serwis wyposażony został w dwie wyszukiwarki:

- wyszukiwarka ogólna na belce menu głównego - przeszukuje wszystkie treści w serwisie (przepisy, artykuły, newsy, porady), szuka zadanej frazy zarówno w tytule, jak i w treści,

- wyszukiwarka przepisów na stronie Przepisy - szuka zadanej frazy w nazwie i w składnikach, dodatkowo wyposażona została w filtry.

Jak mogę usunąć przepis z ulubionych?

Wystarczy otworzyć zakładkę Polubione i znaleźć przepis (lub inny wpis), który ma być usunięty z ulubionych. Następnie klikamy na ikonkę serca (tę samą, która służy do polubienia) i gotowe - przepis powinien zniknąć z zakładki Polubione.

Jak mogę skomentować przepis?

Przepisy mogą komentować wyłącznie zalogowani Użytkownicy. Wystarczy kliknąć na ikonkę dymku dialogowego, która znajduje się zawsze poniżej przepisu (obok ikonki serca).

Gdzie mogę zobaczyć ile mam punktów na koncie?

Użytkownik ma do dyspozycji 2 sposoby prezentacji zgromadzonych na swoim Koncie punktów:

- Całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika (wraz z punktami wymienionymi już na Nagrody) dostępna jest w Profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie) oraz w Rankingu.

- Aktualna liczba punktów dostępnych do wymiany na nagrody (całkowita liczba punktów zgromadzonych przez Użytkownika pomniejszona o punkty już wymienione na Nagrody) dostępna jest w profilu Użytkownika (wymagana rejestracja i logowanie).

W jaki sposób mogę wymienić punkty na nagrody?

Wystarczy odwiedzić zakładkę Nagrody i wybrać jedną z nagród (jeżeli pozwala na to stan punktów można wybrać wiele nagród). Następnie należy wybrać sposób dostarczenia przesyłki (możliwy jest odbiór osobisty w najbliższym sklepie ekologicznym lub usługa Poczty Polskiej).

  • - wszystko -
  • ciasta (2713)
  • danie główne (4152)
  • desery (4008)
  • jednogarnkowe (890)
  • lunchbox (1250)
  • napoje (1612)
  • pieczywo (491)
  • przetwory (574)
  • przystawki i przekąski (2955)
  • sałatki (1913)
  • sosy (305)
  • śniadanie (2602)
  • z grilla (111)
  • zapiekanki (400)
  • zupa (1113)
  • - wszystkie -
  • afrykańska (16)
  • amerykańska (170)
  • arabska (58)
  • bałkańska (29)
  • chińska (121)
  • czeska (38)
  • francuska (123)
  • grecka (52)
  • gruzińska (9)
  • hiszpańska (32)
  • holenderska (11)
  • indyjska - hinduska (152)
  • japońska (57)
  • kresowa (152)
  • meksykańska (57)
  • międzynarodowa (4029)
  • niemiecka (86)
  • polska (9254)
  • śródziemnomorska (243)
  • tajska (91)
  • węgierska (35)
  • włoska (471)
  • - wszystkie -
  • Domowe (np: lody, majonez) (669)
  • dla dzieci (4339)
  • na zimę (rozgrzewające) (1298)
  • Sylwester (1283)
  • Wielkanoc (1155)
  • Wigilia (979)
  • - dowolne -
  • wegańskie (2378)
  • bezglutenowe (6582)
  • ryby i owoce morza (759)
  • wegetariańskie (9659)
  • - wszystkie -
  • _Olla_ (242)
  • _Róża_ (36)
  • @zdrowoprzezlife (10)
  • 25san08 (3)
  • 9anetka9 (13)
  • A.Brava (5)
  • AdaKosm (1)
  • Adriana (4)
  • Aga SuRyl (1)
  • aga1615 (1)
  • agioos (3)
  • Agnes1992 (1)
  • Agnieszka (11)
  • Agnieszka Nitsu AktywneZywienie (53)
  • Agnieszka Strużyna (46)
  • aguchaka (38)
  • Alce Nero (9)
  • Aldonka (1)
  • Aleksandra K. (2)
  • Alexandra (1)
  • alexgirl (1)
  • aliciative (1)
  • Alicja (12)
  • Allos1 (3)
  • Amaizin (9)
  • Amarello (40)
  • Amelia Asztemborska (7)
  • Amylon (2)
  • Andriu Andrzej (2)
  • Andzia (3)
  • Aneta Sobieraj (23)
  • Aneta1 (2)
  • Aneta76 (2)
  • AnetaH (2)
  • angelusia (3)
  • ania123 (11)
  • aniap183 (1)
  • Anime5 (2)
  • Anita Zegadło (1)
  • Anita Zegadło Od A do Z ugotujesz (753)
  • Anitka (1)
  • ankaakna (3)
  • anna anna (1)
  • Anna Gierula (1)
  • Anna Szcześniak (9)
  • annaeko (118)
  • AnnaKruszyna (1)
  • AnnaPi (1)
  • annika (13)
  • aries19 (1)
  • asika100 (6)
  • awesomelife.pl (1)
  • Awokadola (32)
  • Badylarka (11)
  • Baranek (1)
  • barara (1)
  • Barbara Mulik (49)
  • Barbara Strużyna (478)
  • Barbaraa (2)
  • Beata Ogrodowczyk (1)
  • beata28 (1)
  • BeataCygi (8)
  • bercia601 (2)
  • Beti 21 (1)
  • BIO PLANÈTE (43)
  • Bio Vegan (1)
  • bioart (8)
  • biogol (15)
  • BoBoBi (1)
  • bogusia 82 (1)
  • Bożena O. (1)
  • Bożena1960 (527)
  • Bronka007 (7)
  • ChilliBite.pl (2)
  • COCOMI (4)
  • CookTobi.pl (8)
  • corngold (1)
  • Cotakpachnie? (23)
  • d.kublik (2)
  • Dagooshya (81)
  • damian (2)
  • Damian H (1)
  • DawidK (1)
  • definicjasmaku (35)
  • Dejw88 (11)
  • Diana St (16)
  • dishdogz (6)
  • dkrzew (20)
  • Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu) (134)
  • Dominika Olivia (16)
  • Dominika Wakieć (4)
  • doprawionefantazja (5)
  • Dorota Duszak (74)
  • Dorota Kida (3)
  • Dorota Owczarek (1)
  • Dorota Paluchowska (1)
  • Dorota Rozbicka (293)
  • Dorota Woźniak - Twins Pot (97)
  • dorotaR (460)
  • Edyta Knapik (9)
  • Edytak (7)
  • EKO przewodnik (17)
  • ekolubek (2)
  • Ekoprodukt (4)
  • Eksperymentalnie_com (9)
  • elapolo (31)
  • Elciaa (1)
  • Elinka (20)
  • elwira652 (1)
  • Emilia Żebrowska (1)
  • Emiliazeb (1)
  • ewaeu. (57)
  • ewsliwk2 (2)
  • Eylul29 (1)
  • Fabijańscy (45)
  • FAMILY (210)
  • FioletoweAparaty (13)
  • Fiolka13 (24)
  • fit_runner (18)
  • foodcooklove.pl (1)
  • FoodLabStudio (2)
  • foodmania (535)
  • Gabriela Małgorzata (2)
  • Gabrysia (1)
  • gacek1000 (18)
  • garysiak (4)
  • glamlady88 (1)
  • gosia56 (143)
  • gotowaniepatki (105)
  • gotujwstylueko.pl (212)
  • GrabaJ (1)
  • Grażyna P. (1)
  • Grochowska Nutritherapy (4)
  • H A B I B I ☺ (208)
  • Hanna Markowska (1)
  • healthy-dreams (309)
  • helixpomatia (1)
  • HELPA CzaryMamy (3)
  • Herbis (13)
  • hrycanka (1)
  • Ika 1961 (18)
  • Ineczka (10)
  • Ivi111 (7)
  • Iwona Kuczer (269)
  • Iwona Żuczek (6)
  • Iwona_ (1)
  • Iza Godlewska (3)
  • Izabel22289 (3)
  • Izabell (1)
  • Jadowita (41)
  • Jescbyzycwzdrowiu (3)
  • Joanna17 (4)
  • Jokan_eco (1)
  • Jolanta Okonek (94)
  • Julia Kośminek (6)
  • Just a SALAD (3)
  • Justyna Dolecka (1)
  • Justyna Filipek (1)
  • Justynakusiak (6)
  • Justynkaaaa88 (7)
  • Kagadu (1)
  • Karmiąca Mama (2)
  • Karola30 (1)
  • Karolina Wojewoda (1)
  • Karolina1996 (17)
  • Kasia7212 (1)
  • Kasiaa (1)
  • Kasiak (2)
  • kaskaroman97 (1)
  • Katarzyna Kachel (54)
  • Katarzyna L Wójcik (2)
  • Katarzyna Malewska (37)
  • katarzyna321 (1)
  • KatarzynaS (1)
  • Katjuszen (1)
  • Kiki dietetycznie (1)
  • Kinga Bajcar (259)
  • kinga.g (1)
  • KingaP (2)
  • kingaxb (1)
  • kitchen_by_emma (2)
  • Klaudia (1)
  • Klaudynka (7)
  • knowak (8)
  • Konstancja Alicja (58)
  • kropkak (1)
  • Krzepa (1)
  • Kubajah (1)
  • kuchareczka221 (91)
  • Kuchnia Letycji (8)
  • KuchniaMagdaLeny (35)
  • lekkostrawnie (4)
  • LenaMagdalena (1)
  • Lifefood (1)
  • Lima (3)
  • Little Miracles (4)
  • lizzie (1)
  • llsylwia92 (3)
  • Lockelany (28)
  • Loren83 (1)
  • Loreta (1)
  • losica (3)
  • Losteraable (1)
  • ŁukaszK (11)
  • Magda Gaudyn (8)
  • Magda Migaszewska (1)
  • Magda Wojtkiewicz (1)
  • Magda_lena (12)
  • Magdalena Nagler - foodmania (724)
  • Magdalena Zabagło (1)
  • MagdalenaKK (70)
  • Magster (55)
  • Malwina Łyczyńska (2)
  • Małgorzata cieplińska (1)
  • Małgoś (1)
  • MamaNaMedal (35)
  • Marciula (1)
  • Marek Zaremba (1)
  • Margo1 (1)
  • Maria Kawa (1)
  • MarioG (1)
  • Mariola (33)
  • mariola.mk (17)
  • Mariola555 (2)
  • Marta (1)
  • Marta Kalamon (1)
  • Marta Serafin (1)
  • Marta Słota (1)
  • Marta.Z (1)
  • MartaKowalska (1)
  • MartaPij (1)
  • martines (20)
  • Martyna Woj (1)
  • Maryjestcool (2)
  • marysieńka (1)
  • Marzena Pająk (9)
  • marzenna (5)
  • Marzenna Przeorska (1)
  • matesko (16)
  • Mateusz (5)
  • Mateusz Pączek (1)
  • Mateusz95 (1)
  • maupeczki (1)
  • Maurycy (1)
  • Me Gusto (Super Krówka) (3)
  • Melanika (18)
  • Melisa (12)
  • mellowfruit (1)
  • MichalDabek (10)
  • Michalmarek (1)
  • Michał wrzosek (1)
  • mijo20 (1)
  • Mikołaj Bator (23)
  • minieko (2)
  • MintTaste (3)
  • miraga (1)
  • mohoyoga (33)
  • momisiak (1)
  • monamari (17)
  • Monika Dzięgielowska (1)
  • Monika Krzepczak (3)
  • Monika Lemko (5)
  • Monika Pietrzak (2)
  • Monika99977 (1)
  • MonikaB (5)
  • MP5423 (8)
  • My Chcemy Jeść (134)
  • My Little Food Safari (113)
  • mysza75 (3)
  • Na widelcu (300)
  • Nataszqnia (3)
  • Naticzka25 (5)
  • Natumi (6)
  • nielubiezmywania (9)
  • NieTruje (4)
  • nika123 (2)
  • Nikita (925)
  • noelka (9)
  • nothing4real (1)
  • Ola Juliet (1)
  • Ola Krajcir (3)
  • OldFriends (3)
  • Olika3 (7)
  • oostooo (1)
  • opuncja123 (125)
  • Pajurek (1)
  • Pasjonatka (1)
  • PATRYCJA (3)
  • Patrycja Jurkowska (3)
  • Patrycja Matecka (2)
  • Patty :) (2)
  • Paulaa (11)
  • Paulina Jasińska (40)
  • Paulina Zaborowska (1)
  • paulina2157 (813)
  • Paulinat3 (1)
  • Pawel Serek (1)
  • pawelp (4)
  • PawełS (1)
  • Perfect Earth (4)
  • Perma-Guard (5)
  • piecze się (1)
  • polinaz (5)
  • Potatontaz28 (1)
  • Primavera (3)
  • Primefrost (24)
  • PrzepisNaZdrowie (1)
  • PrzepisyMargaretki (104)
  • Purasana (1)
  • Rapunzel (10)
  • Rebeka (5)
  • Renata mama (1)
  • renatka1 (1)
  • Renixx (1995)
  • robakowlife.blogspot.com (4)
  • RobsonSpajder (9)
  • Róża98 (1)
  • Rybcia (1)
  • RysioPysio (9)
  • Sabina2223 (1)
  • siostraelwa (1)
  • Skorpiox (1)
  • skorskadietetyk (7)
  • Skoter (320)
  • slodkisentyment (2)
  • smaczliwka.pl (63)
  • smakujmy (321)
  • Stokrotka (743)
  • stopaa (111)
  • STOPKA (14)
  • Sulka. (1)
  • szpinakot (39)
  • Szybko Tanio Smacznie (168)
  • szydełko (5)
  • tasteMYways (2)
  • Teresabujak1985 (1)
  • TerraSana (14)
  • Tomaszek (2)
  • TomCook (7)
  • tulipan (74)
  • Turtle (2)
  • Tylko z Natury (314)
  • Urszula Kłos (1)
  • Vegannmuffins (13)
  • verkaa (1)
  • Vi Oszczanowska (1)
  • Vvioka (1)
  • w.pisarek (7)
  • Wafelek2601 (325)
  • wegeweda (256)
  • weroniq_bn (1)
  • Wiksaa (1)
  • wszędzie zielono (8)
  • xRobakx (1)
  • yourbetterchoice (1)
  • Z kuchnią na pieńku (7)
  • zapala221 (1)
  • Zdrowie na języku (883)
  • zdrowo_do_pracy (6)
  • Ze zdrowiem mi do smaku (5)
  • Ziarnista (1)
  • Zielenina (33)
  • ZielonaDieta (3)
  • Zielone Koktajle (683)
  • ziemjok (1)
  • Ziemowit Lemon (10)
  • Zimazima (2)
  • Zjemcie (2)
  • Zuzanna Wiśniewska (13)
  • zyjezebyjesc (163)
  • Życie na widelcu (8)
  • życie roślinne (3)
czytaj więcej na bioplanet