![Pieczarki faszerowane serem owczym po rumuńsku](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-06/8051-photo-main.jpg)
Pieczarki faszerowane serem owczym po rumuńsku
![](/cache/a32x32/files/users/745-avatar-2077680218.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał, grzyby, cytrusy
Składniki:
ser owczy, np. bryndza - 250 g
czosnek - 2 ząbki
odtłuszczony ser żółty - 3 łyżki
szczypior - 1/2 pęku
olej z suszonych pomidorów lub oliwa z oliwek - 3 łyżki
sok z cytryny - 1 łyżka
sól do smaku
świeżo mielony pieprz do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.