![Gryczane pierogi nadziane grzybami i ricottą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6800-photo-main.jpg)
Gryczane pierogi nadziane grzybami i ricottą
![](/cache/a32x32/files/users/745-avatar-2077680218.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: gotuj w stylu eko, Wigilia
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: nabiał, drożdże, nabiał krowi
Składniki:
gorąca woda - 150 ml
oliwa z oliwek - 3 łyżki
suche drożdże - 1 łyżeczka
sól - 1 łyżeczka
suszone borowiki - 20 g
szalotki - 2 - 3 szt.
glazura balsamiczna - 1 łyżeczka
tymianek - szczypta
majeranek - szczypta
cząber - szczypta
sól do smaku
świeżo mielony pieprz do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.