![Frittata z łososiem i szpinakiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6769-photo-main.jpg)
Frittata z łososiem i szpinakiem
![](/cache/a32x32/files/users/745-avatar-2077680218.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: gotuj w stylu eko, Wigilia
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, cytrusy, jęczmień, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
wędzony łosoś - 100 g
świeży szpinak - 100 g
jogurt grecki (małe opakowanie) - 1 szt.
płatki jęczmienne lub jaglane - 4 łyżki
mleko - 50 ml
szalotki - 2 szt.
czosnek - 1 ząbek
oliwa z oliwek - 1 łyżka
posiekany szczypiorek - 1 łyżka
zioła prowansalskie szczypta
tymianek do smaku
sól do smaku
świeżo mielony pieprz do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.