Faszerowany szczupak w galarecie
SkoterRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
jajko - 4 szt.
bułka sucha - 1 szt.
cebula - 1 szt.
masło - 2 łyżki
mleko - 1/2 szklanki
marchew - 1 szt.
pietruszka - 1 szt.
seler kawałek
papryka - 1 szt.
korniszon - 1 szt.
białko - 2 szt.
liść laurowy - 2 szt.
ziele angielski - 3 szt.
sól i pieprz do smaku
ocet - 2 łyżeczki
żelatyna - 4 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.