![Wegańskie pierogi z fasolą mung](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-11/16703-photo-main.jpg)
Wegańskie pierogi z fasolą mung
![](/cache/a32x32/files/users/93-avatar-2135577800.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, strączkowe, pszenica
Składniki:
gorąca woda - 250 ml
olej - 1 łyżka
sól - 1/2 łyżeczki
szpinak - trochę
fasola mung - 1 szklanka
cebula - 1-2 szt.
lubczyk - 1 łyżka
sos sojowy - 1 łyżka
majeranek - 1 łyżka
sól i pieprz - do smaku
olej - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.