![Naleśnikowy torcik z jabłkami i bezą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-03/9636-photo-main.jpg)
Naleśnikowy torcik z jabłkami i bezą
![](/cache/a32x32/files/users/93-avatar-2135577800.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
woda mineralna - 1 szklanka
mleko - 1 szklanka
jajka - 2 szt.
przecier jabłkowy - 1 litr
cukier - 3 łyżki
cynamon - 1 łyżeczka
bułka tarta - 2 łyżki
białka - 2 łyżki
cukier - 2 łyżki
wiórki kokosowe - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.