![Ciasto patisonowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-08/17372-photo-main.jpg)
Ciasto patisonowe
![](/cache/a32x32/files/users/93-avatar-2135577800.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, kakao, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mąka - 2 i 1/2 szklanki
cukier - 1 szklanka
jajka - 4-5 szt.
cukier waniliowy - 1 łyżeczka
kakao - 4 łyżki
olej - 3/4 szklanki
cynamon - 1 łyżka
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
soda - 1 łyżeczka
daktyle suszone - 10 szt.
czekolada gorzka - 5 dag
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.