Ekokuchnia to mój powrót do życia
Ostatnio dodane przepisy:
Przepisy użytkownika ankaakna
lubi 15 użytkowników.
Przepisy polubione przez ankaakna
-
Kotlety z kalafiora z jajkiem
-
Babka drożdżowa
-
Deteorade
-
Koktajlowy marchwiak
-
Koktajl jak oranżada!
-
Melonowa herbata
-
Pieczona owsianka z musem truskawkowym
-
Pieczona owsianka o smaku szarlotki
-
Koktajl z masłem orzechowym
-
Pasztet z soczewicy z liściem laurowym
-
Paszteciki z soczewicy na Wielkanoc
-
Placuszki marchewkowe
-
Orkiszotto z pesto czerwonym i zieloną fasolką
-
Kopytka z batatów dla dzieci
-
Kurczak z miodem i rozmarynem pieczony z ziemniakami
-
Zielone puree
-
Seler kiszony z orzechami i rodzynkami
-
Makaroniki, czyli migdałowe bezy
-
Kotlety z kaszy i pieczarek
-
Syrop z buraka
-
Gulasz z indyka z dynią i pomidorami
-
Roladki schabowe z soczewicą
-
Kotlety ryżowe z marchewką
-
Owocowy miks
-
Koktajl z kapustą włoską
-
Czerwony grejpfrut
-
Koktajl sezamowy
-
Sałatka ziemniaczano-buraczana
-
Zupa truskawkowo-porzeczkowa
-
Szybka surówka z marchewki
-
Mus bananowo-jabłkowy na jogurcie
-
Chleb bezglutenowy na zakwasie ciemny z błonnikiem
-
Zielony koktajl 2 sirtfood
-
Pasztet z grzybami leśnymi
-
Udka z majonezem i keczupem
-
Przekąska z ciasta francuskiego
-
Puszysty dip gruszkowy (wegańskie)
-
Genialne kotleciki jaglane z kimchi
-
Delikatny kapuśniaczek z pieczonych warzyw dla Dzieci
-
Probiotyczny kapuśniak z ciecierzycą i chili
-
Chutney z pieczonej cebuli z jabłkiem (również na post dr Dąbrowskiej)
-
Domowe lody śmietankowo truskawkowe
-
Syrop sosnowy
-
Koktajl
-
Surówka z białej kapusty z liśćmi mniszka
-
Galaretka z syropu z kwiatów czarnego bzu
-
Bursztynowy syrop z kwiatów czarnego bzu
-
Bakaliowe bajaderki z nutką piernika
-
Szybki piernik
-
Karkówka z piekarnika
-
Kotlety z kaszy z kapustą
-
Drożdżowe z jagodami
-
Śniadaniowa pasta z czerwonej fasoli
-
Syrop z forsycji
-
Ciasto dyniowo- migdałowe
-
Maślane bułeczki dwukolorowe
-
Chleb z liśćmi chrzanowymi
-
Sernik królewski
-
Kładzionki z serka waniliowego
-
Fiołkowy cukier
-
Gulasz wieprzowy
-
Papryka faszerowana farszem mięsno - warzywnym
-
Naleśniki kokosowe z mascarpone
-
Migdałowa tarta z kremem jaglanym i porzeczkami
-
Sos ze świeżych, leśnych grzybów
-
Komosa ryżowa z warzywami w sosie mango chili
-
Malinowe serniczki w słoiczkach
-
Zupa jarzynowa z młodych warzyw
-
Najlepsze burgery z czerwonej fasoli
-
Bazyliowo-miętowa pasta z bobu
-
Ostra zupa meksykańska
-
Lekka sałatka z roszponki, arbuza, malin i ogórka
-
Sałatka z pieczonych, młodych ziemniaków z ogórkami, rzodkiewką i majonezem z awokado
-
Czekoladowy budyń jaglany
-
Drożdżowy chlebek żytni
-
Domowa granola
-
Łódeczki z sałaty rzymskiej, z wędzonym tofu i sosem musztardowo-kolendrowym
-
Tarta z morelami i migdałami na kruchym, grubym, orkiszowym spodzie
-
Domowy przecier pomidorowy
-
Fasolka szparagowa w sosie curry z brązowym ryżem, płatkami migdałów i czarnym sezamem
-
Wegański twarożek (bezmleczny)
-
Wegańskie placki bananowo-gryczane
-
Zapiekanka ratatouille pod wegańskim beszamelem
-
Majonez sojowy
-
Zupa pomidorowa, jak u mamy
-
Kasza gryczana w rozmarynie z bakłażanem, soczewicą, pomidorkami truskawkowymi, świeżym szpinakiem i rodzynkami
-
Wegańskie, bezglutenowe spaghetti bolognese
-
Budyń morelowy
-
Orientalne, ciecierzycowe kotleciki z dyni i komosy ryżowej (wegańskie i bezglutenowe)
-
Makaron z sosem ze świeżych pomidorów, z cukinią i marchewką
-
Domowe mleko kokosowe
-
Brownie z fasoli i bananów
-
Leczo z papryki, cukinii i dyni
-
Jesienna jaglanka
-
Poranny detoks, czyli zielony, oczyszczający koktalj
-
Kasza pęczak z kostką sojową, suszonymi pomidorami i morelami, z dużą ilością zieleniny
-
Zwyczajna i najlepsza szarlotka
-
Wegańskie, bezglutenowe placki z cukinii
-
Wegańskie, indyjskie chlebki naan
-
Żytnie gnocchi dyniowe z sosem pieczarkowyn