![Wegańskie, bezglutenowe spaghetti bolognese](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-09/10239-photo-main.jpg)
Wegańskie, bezglutenowe spaghetti bolognese
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): włoska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja, drożdże
Składniki:
wędzone tofu - 2 kostki
cebula - 1 szt.
czosnek - 3 ząbki
koncentrat pomidorowy - 2 łyżki
przecier pomidorowy - 500 ml
suszone pomidory - 6 szt.
bazylia - 1 łyżeczka
wędzona papryka - 1 łyżeczka
chili szczypta
płatki drożdżowe trochę
oliwa trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.