![Migdałowa tarta z kremem jaglanym i porzeczkami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-08/10104-photo-main.jpg)
Migdałowa tarta z kremem jaglanym i porzeczkami
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Konkurs na Szefa Kuchni, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, cytrusy
Składniki:
Wiórki kokosowe - 1/2 szklanki
Daktyle - 10 szt.
Kasza jaglana - 1 szklanka
Mleko roślinne - 2 szklanki
Syrop klonowy - 4 łyżki
Olej kokosowy - 4 łyżki
Sok z cytryny - 1 szt.
Nasiona z laski wanilii - 1 szt.
czerwona porzeczka - 1/2 kg
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.