![Przepyszne bezglutenowe cake pops](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-06/13005-photo-main.jpg)
Przepyszne bezglutenowe cake pops
![](/cache/a32x32/files/users/1132-avatar-1140629186.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: miody, nabiał, orzechy wszystkie, kakao, orzeszki ziemne, nabiał krowi
Składniki:
serek mascarpone - 150 g
masło orzechowe ( możemy użyć masło orzechowe z kakaem) - 70 g
polewa:
olej kokosowy - 2 łyżki
do obtoczenia:
amarantus z miodem Amarello - 50 g
Sposób przygotowania:
Cake pops możemy wbić w styropian, kartonik, poukładać w kubkach lub podać „do góry nogami” w papilotkach do pralin.
* z podanych składników otrzymamy około 22 kuleczki o wadze 27g.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.