![Roladki schabowe w galarecie](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-04/9724-photo-main.jpg)
Roladki schabowe w galarecie
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, Wielkanoc
Użyte składniki:
Zawiera: jajka, mięso, wieprzowina
Składniki:
natka pietruszki - 1/2 pęku
jajka - 3 szt.
papryka - ok 1/4 szt.
żelatyna - 2 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
W gorącym bulionie rozprowadzić żelatynę i tężejącą galaretką zalać roladki.
Jajka ugotować na twardo i razem z pietruszką wykorzystać do dekoracji.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.