![Jarzynka z liści kalarepy i rzodkiewki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-02/11055-photo-main.jpg)
Jarzynka z liści kalarepy i rzodkiewki
![](/cache/a32x32/files/users/762-avatar-1251298808.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
Liście rzodkiewek - 1 garść
Cebula - 1 szt.
Czosnek - 1 ząbek
Olej - 2 łyżki
Tymianek, cząber, koper trochę
Masło - opcjonalnie - 1 łyżka
Sól, pieprz, gałka muszkatołowa do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.