Owsiane ciasteczka od serca
Dorota Woźniak - Twins PotRodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, strączkowe, sezam, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Cukier brązowy trzcinowy - 100 g
Mąka pszenna typ 650 - 1/2 szklanki
Jajka Eko wielkość L - 2 szt.
Masło klarowane - 80 g
Jogurt naturalny bałkański - 4 łyżki
Proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Nasiona słonecznika łuskane - 50 g
Rodzynki - 50 g
Nasiona sezamu - 50 g
Wiórki kokosa - 50 g
Cukier z prawdziwą wanilią - 1 opakowanie
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.