![Keks Amaretto z pełnoziarnistej mąki orkiszowej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-03/11178-photo-main.jpg)
Keks Amaretto z pełnoziarnistej mąki orkiszowej
![](/cache/a32x32/files/users/762-avatar-1251298808.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Wielkanoc
Użyte składniki:
Zawiera: miody, gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
Mąka ziemniaczana - 100 g
Masło 82 % - 100 g
Jaja - 5 szt.
Miód - 1/3 szklanki
Bakalie - mieszanka keksowa Bio - 200 g
Amaretto - 50 ml
Proszek do pieczenia - 2 łyżeczki
Sól szczypta
Cukier puder trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.