![Ratatouille - bigos warzywny](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-12/10647-photo-main.jpg)
Ratatouille - bigos warzywny
![](/cache/a32x32/files/users/762-avatar-1251298808.jpg)
Rodzaj posiłku: jednogarnkowe
Kuchnia (region): francuska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: strączkowe
Składniki:
Cebula - 2 szt.
Marchew - 2 szt.
Cukinia - 2 szt.
Papryka - 2 szt.
Bakłażan - 1 szt.
Fasola szparagowa - 200 g
Oliwa - 4 łyżki
Sól, pieprz, papryka w proszku do smaku
Woda - 1/2 szklanki
Liść laurowy, ziele angielskie kilka
Zielona pietruszka trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.