Flaki wołowe na golonce z indyka z kluseczkami sojowymi i suszonymi pomidorami
Dorota Woźniak - Twins PotRodzaj posiłku: danie główne, zupa
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Szef Kuchni - II etap, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, soja, drób
Składniki:
Golonka z uda indyka - 500 g
Kostka sojowa BIO - 75 szt.
Marchew - 1 garść
Pietruszka korzeń - 1 szt.
Pomidory suszone solone BIO - 40 g
Papryka wędzona mielona - 1 łyżeczka
Liść laurowy, pieprz w ziarnach, ziele angielskie kilka
Woda - 3 litra
Sól, pieprz mielony do smaku
Majeranek suszony - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.