![Paprykowe łódeczki faszerowane ryżem i marchewką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-12/10685-photo-main.jpg)
Paprykowe łódeczki faszerowane ryżem i marchewką
![](/cache/a32x32/files/users/762-avatar-1251298808.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: jajka
Składniki:
Ryż brązowy EKO (ugotowany) - 1 szklanka
Cebula czerwona - 1 szt.
Marchew (tarta) - 1 szklanka
Jajka - 2 szt.
Sól, pieprz do smaku
Sos pomidorowy EKO - 1 szklanka
Zielona pietruszka i koper trochę
Kurkuma - 1/3 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.