![Kotleciki wołowe z serem i pieczarkami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-06/10008-photo-main.jpg)
Kotleciki wołowe z serem i pieczarkami
![](/cache/a32x32/files/users/1003-avatar-1485951714.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, grzyby, owies, wołowina, nabiał krowi
Składniki:
pieczarki - 10 szt.
jajka - 2 szt.
ser żółty - 20 dag
sos BBQ - 2 łyżki
płatki owsiane - 2 łyżki
olej rzepakowy
Sposób przygotowania:
Natkę pietruszki myję i drobno siekam dodaję do miseczki z mięsem.
Mięso dokładnie wyrabiam. Pieczarki myję i drobno siekam. Ser w plastrach drobno siekam.
Z mięsa formuję kotleciki wielkości dłoni. W środku robię dołek. Kładę pieczarki i posypuję serem. Piekę w 180 stopniach przez 30 min.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.