Wołowe mięso pieczone z warzywami
gotowaniepatkiRodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, mięso, jęczmień, wołowina
Składniki:
warzywa mrożone - 30 dag
kalafior - 1 szt.
marchewki - 1 szt.
sól i pieprz do smaku
papryka słodka i ostra - 1 łyżka
kasza jęczmienna
Sposób przygotowania:
Następnie wkładam do piekarnika. Piekę ok 50 min w 180 dtopniach.
Kaszę jęczmienną gotuję tak jak w instrukcji na opakowaniu.
Upieczone mięso z warzywami podaję z kaszą jęczmienną polaną sosem z mięsa. Pyszne danie.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.