Szybka pasta z makreli i awokado z roszponką
Agnieszka Nitsu AktywneZywienieRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza,
Zawiera: ryba i owoce morza
Składniki:
awokado - 1 szt.
roszponka - 1 garść
sól i pieprz - 1 do smaku
Dodatkowe informacje:
Zamiast filetów w oliwie z oliwek można kupić wędzoną makręle i dodać do niej oliwe z oliwek extra virginSposób przygotowania:
-cebulę kroimy w kostkę, roszponkę drobno siekamy, makręlę rozdrabniamy,
- wszystkie składniki dokładnie mieszamy wraz z przyprawami,
- przekładamy do awokado i chłodzimy w lodówce.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.