![Krem czekoladowy z orzechów i rodzynek](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-01/6925-photo-main.jpg)
Krem czekoladowy z orzechów i rodzynek
![](/cache/a32x32/files/users/649-avatar-1616957453.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, przystawki i przekąski, śniadanie
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao
Składniki:
orzechy włoskie - 2 szklanki
kakao - 40-50 g
Woda mineralna lub napój roślinny - 1/4 szklanki
Sposób przygotowania:
Rano odlewamy wodę.
Orzechy, rodzynki przekładamy do malaksera, dodajemy wodę i dokładnie blendujemy
Dodajemy olej kokosowy, wsypujemy kakao i jeszcze raz mieszamy. Przechowujemy w lodówce.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.