PRALINKI BANANOWE Z MASŁEM ORZECHOWYM W CZEKOLADZIE
Agnieszka Nitsu AktywneZywienieRodzaj posiłku: desery, lunchbox, przystawki i przekąski
Specjalne: Konkurs na Szefa Kuchni, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao, cytrusy, orzeszki ziemne
Składniki:
masło orzechowe - 1 łyżeczka
czekolada gorzka - 40 g
orzechy posiekane - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
-banana skrapiamy sokiem i odstawiamy na chwilę
-na każdy plasterek nakładamy masło orzechowe, przykrywamy kolejnym pasterkiem
-nakładamy masło orzechowe, posypujemy orzechami
-wkładamy do zamrażalnika na około 5-10minut
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.