![Spaghetti z pulpecikami LOW FODMAP](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-07/11739-photo-main.jpg)
Spaghetti z pulpecikami LOW FODMAP
![](/cache/a32x32/files/users/301-avatar-1308047567.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, jajka, mięso, wieprzowina, wołowina, nabiał krowi
Składniki:
jajko - 1 szt.
przecier pomidorowy - 250 g
pomidor, pokrojony w kostkę - 1 szt.
papryka czerwona, pokrojona w kostkę - 1 szt.
bezglutenowe spaghetti - 300-400 g
parmezan (opcjonalnie - produkt o bardzo niskiej zawartości laktozy, odpowiedni dla diety FODMAP w małych ilościach) do smaku
papryka słodka - 1 łyżeczka
suszone oregano - 1 łyżeczka
suszona bazylia - łyżeczka
oliwa z oliwek - 3 łyżki
pieprz - do smaku
sól - do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.