![Świeże wegetariańskie sajgonki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-11/3447-photo-main.jpg)
Świeże wegetariańskie sajgonki
![](/cache/a32x32/files/users/301-avatar-1308047567.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): tajska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie, soja, cytrusy, orzeszki ziemne
Składniki:
świeży ogórek - 1/2 szt.
cukinia - 1 szt.
szczypior trochę
płaty papieru ryżowego - 7-8 szt.
imbir - 1 cm
cukier trzcinowy - 1 łyżeczka
sos sojowy - 1 łyżka
masło orzechowe lub tahini - 1 łyżeczka
sok z limonki - 3 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.