![Kleik ryżowy na bulionie azjatyckim](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-10/2925-photo-main.jpg)
Kleik ryżowy na bulionie azjatyckim
![](/cache/a32x32/files/users/301-avatar-1308047567.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): tajska
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, soja, pszenica, ryba i owoce morza
Składniki:
czosnek - 2 ząbki
łodyga trawy cytrynowej - 1 szt.
imbir - 4 cm
dymki (biała część) - 2 szt.
woda - 1,5 litra
sos rybny - 1 łyżka
liście świeżej mięty - 2 szt.
por - 1 szt.
sos sojowy - 2 łyżki
liście limonki kafir - 2 szt.
mielona kolendra - 1/2 łyżeczki
pieprz szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.