![Ciastka owsiano-kokosowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-10/12114-photo-main.jpg)
Ciastka owsiano-kokosowe
![](/cache/a32x32/files/users/1299-avatar-1400338599.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, owies
Składniki:
wiórki kokosowe - 50 g
rodzynki (niesiarkowane) - 50 g
syrop klonowy - 125 ml
Sposób przygotowania:
Piekarnik nagrzać do 180 st. C (+termoobieg).
Dodać mąkę kokosową, syrop klonowy i dokładnie wymieszać.
Porcje ciasta wyłożyć na papier do pieczenia.
Piec około 20-30 minut, w zależności o wielkości ciastek.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.