![Cebularze (wegańskie, bezglutenowe, bez drożdży)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-03/11155-photo-main.jpg)
Cebularze (wegańskie, bezglutenowe, bez drożdży)
![](/cache/a32x32/files/users/1133-avatar-547579926.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, pieczywo, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie,
Składniki:
Mąka gryczana - 1 szklanka
Woda - 40 ml
Olej kokosowy lub rzepakowy - 2,5 łyżki
Cebula - 2 szt.
Mak - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.