![Sos z nerkowców, migdałów i prażonego czosnku](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-01/10913-photo-main.jpg)
Sos z nerkowców, migdałów i prażonego czosnku
![](/cache/a32x32/files/users/1133-avatar-547579926.jpg)
Rodzaj posiłku: sosy
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, drożdże, cytrusy
Składniki:
Migdały - 1/2 szklanki
Woda - 200 ml
Czosnek - 7 ząbków
Nieaktywne płatki drożdżowe - 2 łyżki
Musztarda pełnoziarnista - 1 1/2 łyżeczki
Sól himalajska - 3/4 łyżeczki
Czarny pieprz - 1/4 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.