Domowy TWIX (na surowo)
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: desery, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, orzeszki ziemne, owies
Składniki:
Nierafinowany olej kokosowy (rozpuszczony) - 170 ml
Karob - 3/4 szklanki
Woda z moczenia daktyli - 4 łyżki
Ciasteczko:
Bezglutenowe płatki owsiane - 1/2 szklanki
Migdały - 1/3 szklanki
Karmel:
Daktyle suszone - 7 szt.
Masło orzechowe - 4 łyżki
Wanilia mielona - 1/2 łyżeczki
Sól szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.