Ciasto kokosowo-karobowe (bezglutenowe, wegańskie, bez pieczenia)
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
Płatki kokosowe - 1/2 szklanki
Słonecznik łuskany - 1/4 szklanki
Suszone daktyle - 10 szt.
Karob - 1 łyżka
Krem: Płatki kokosowe - 1 szklanka
Puszka mleka kokosowego - 1 szt.
Karob - 4 łyżki
Melasa karobowa - 2 łyżki
Wanilia mielona - 1 łyżeczka
Dodatkowo: Truskawki ekologiczne - 20 szt.
Do dekoracji: Płatki kokosowe - 1 garść
Truskawki ekologiczne kilka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.