Wegańskie kotlety z soczewicy, kaszy jaglanej i grzybów
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: gluten, strączkowe, grzyby, owies
Składniki:
Ugotowana kasza jaglana - 2 szklanki
Borowiki lub inne grzyby - 2 szklanki
Cebula - 1 szt.
Czosnek - 3 ząbki
Musztarda pełnoziarnista - 1 łyżka
Sól kamienna - 1 łyżeczka
Majeranek - 1 łyżeczka
Kminek mielony - 1 łyżeczka
Cząbek - 1/2 łyżeczki
Płatki owsiane - 3 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.