![Słodka tarta z kremem karobowym z awokado](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-01/10947-photo-main.jpg)
Słodka tarta z kremem karobowym z awokado
![](/cache/a32x32/files/users/1133-avatar-547579926.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: gluten, owies
Składniki:
Bezglutenowe płatki owsiane - 1 szklanka
Suszone daktyle - 6 szt.
Nierafinowany olej kokosowy - 5 łyżek
Nadzienie: Awokado - 1 szt.
Nierafinowany olej kokosowy - 2 łyżki
Wanilia mielona - 1 łyżeczka
Syrop klonowy, daktylowy lub inny słód - 1 łyżeczka
Dodatkowo do dekoracji: Maliny lub borówki - 1 garść
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.