![Kaszotto z dynią i jarmużem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-04/11367-photo-main.jpg)
Kaszotto z dynią i jarmużem
![](/cache/a32x32/files/users/1133-avatar-547579926.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
Mała dynia hokkaido - 1/2 szt.
Cukinia starta na grubych oczkach - 1 szklanka
Curry - 1 łyżeczka
Sól - 1 łyżeczka
Natka pietruszki suszona - 1 łyżeczka
Imbir sproszkowany - 1 łyżeczka
Pieprz - 1/2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.