![Ekspresowe babeczki cynamonowe (wegańskie, bez cukru)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-02/11032-photo-main.jpg)
Ekspresowe babeczki cynamonowe (wegańskie, bez cukru)
![](/cache/a32x32/files/users/1133-avatar-547579926.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, kakao, owies
Składniki:
Woda - 130 ml
Olej kokosowy BIO - 1 łyżka
Syrop z agawy lub klonowy - 1 łyżka
Sól himalajska szczypta
Suszone daktyle - 10 szt.
Cynamon mielony - 1 łyżeczka
Dodatkowo: Płatki owsiane - 4 łyżki
Kakao lub karob - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.