![Pasztet pomidorowy (wegański, bezglutenowy)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-01/10932-photo-main.jpg)
Pasztet pomidorowy (wegański, bezglutenowy)
![](/cache/a32x32/files/users/1133-avatar-547579926.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie,
Składniki:
Marchew - 1 szt.
Przecier pomidorowy - 7 łyżek
Woda - 250 ml
Czosnek - 3 ząbki
Papryka wędzona - 1 łyżeczka
Czarny pieprz - 1/2 łyżeczki
Czarnuszka - 2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.