Wegańska szarlotka z masą budyniową
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, owies
Składniki:
Mąka amarantusowa - 1 szklanka
Mąka gryczana - 1 szklanka
Ksylitol - 1/3 szklanki
Olej kokosowy - 8 łyżek
Jabłka - 10 szt.
Cynamon - 1 łyżka
Wanilia mielona - 1 łyżeczka
Budyń bezglutenowy EKO (u mnie o smaku - czekoladowym) - 1 opakowanie
Mleko roślinne - 500 ml
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.