![Wegańska szarlotka z masą budyniową](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-04/11379-photo-main.jpg)
Wegańska szarlotka z masą budyniową
![](/cache/a32x32/files/users/1133-avatar-547579926.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, owies
Składniki:
Mąka amarantusowa - 1 szklanka
Mąka gryczana - 1 szklanka
Ksylitol - 1/3 szklanki
Olej kokosowy - 8 łyżek
Jabłka - 10 szt.
Cynamon - 1 łyżka
Wanilia mielona - 1 łyżeczka
Budyń bezglutenowy EKO (u mnie o smaku - czekoladowym) - 1 opakowanie
Mleko roślinne - 500 ml
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.