Bezglutenowe babeczki z rabarbarem
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, kakao, nabiał krowi
Składniki:
Mąka gryczana - 1 szklanka
Masło kokosowe - 2 łyżki
Woda - 100 ml
Ksylitol - 1/3 szklanki
Cukier kokosowy - 1/3 szklanki
Polewa czekoladowa: Olej kokosowy (nierafinowany) - 4 łyżki
Kakao lub karob - 4 łyżki
Melasa karobowa lub inny (zdrowy) słód - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.