Panierowane kotlety z patisona
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
Mąka kokosowa - 1 łyżka
Mąka gryczana - 1 łyżka
Skrobia ziemniaczana lub kukurydziana EKO - 1 łyżka
Sól - 1 łyżeczka
Czosnek sproszkowany - 1 łyżeczka
Curry - 1/2 łyżeczki
Chilli suszone sproszkowane - 1/4 łyżeczki
Woda - 3/4 szklanki
Słonecznik i/lub pestki dyni lub płatki owsiane do obtoczenia trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.