Batoniki czekoladowe z kandyzowanym imbirem
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, strączkowe, sezam, kakao, owies
Składniki:
Płatki kokosowe - 1 szklanka
Płatki owsiane (bezglutenowe) - 3/4 szklanki
Orzechy włoskie - 3/4 szklanki
Daktyle suszone - 30 szt.
Sezam - 1/4 szklanki
Kakao - 3 łyżki
Wanilia mielona - 1 łyżeczka
Kandyzowany imbir: Imbir starty na drobnych oczkach - 2 łyżki
Cukier kokosowy - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.