CIASTO MARCHEWKOWE BEZ PIECZENIA
Dominika Lasota (Jescbyzycwzdrowiu)Rodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, cytrusy
Składniki:
Migdały lub orzechy włoskie - 1 i 1/2 szklanki
Suszone daktyle - 10 szt.
Marchewki - 2 szt.
Wiórki lub płatki kokosowe - 1/2 szklanki
Rodzynki - 3 łyżki
Cynamon - 1 łyżeczka
Kardamon - 1/3 łyżeczki
Polewa: Nerkowce - 3/4 szklanki
Nierafinowany olej kokosowy (rozpuszczony) - 8 łyżek
Cytryna - 1/2 szt.
Syrop z agawy jasny lub ksylitol - 1,5 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.