![Komosa ryżowa z tuńczykiem i sorbetem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-06/8039-photo-main.jpg)
Komosa ryżowa z tuńczykiem i sorbetem
![](/cache/a32x32/files/users/885-avatar-1385483657.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
woda - 1 szklanka
wędzona polędwica z tuńczyka - 300 g
kurki - 100 g
natka pietruszki trochę
sorbet cytrynowy - 2 łyżki
masło - 1 łyżka
czarny pieprz świeżo mielony do smaku
sól różowa himalajska do smaku
Sposób przygotowania:
Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy krótko kurki aż się zeszklą i podgrzewamy krótko plastry tuńczyka.
Na talerz kładziemy komosę, rukolę, plastry wędzonego tuńczyka, kurki oraz porcję sorbetu cytrynowego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.