![Steki z czerwonej kapusty i grillowanym serem halloumi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-07/8267-photo-main.jpg)
Steki z czerwonej kapusty i grillowanym serem halloumi
![](/cache/a32x32/files/users/885-avatar-1385483657.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Zawiera: nabiał
Składniki:
ser halloumi - 1 opakowanie
czerwona cebulka dymka - 1 pęk
papryka czerwona - 1/2 szt.
sól - 1/2 łyżeczki
pieprz - 1 szczypta
tymianek - 1/2 łyżeczki
Sposób przygotowania:
wymieszać przyprawy z oliwą i posmarowac plastry kapusty, wstawić ją do piekarnika i piec w temperaturze 200'C przez 25 minut
Czerwoną dymkę pokroić razem ze szczypiorkiem, paprykę pokroić w kostkę i krótko razem podsmażyć na patelni. Ser zgrillować na suchej patelni ok 5 minut z każdej strony. podawać na podsmażonych warzywach ze stekiem z kapusty
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.