![Mini serniczki na zimno z rabarbarem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-06/8107-photo-main.jpg)
Mini serniczki na zimno z rabarbarem
![](/cache/a32x32/files/users/885-avatar-1385483657.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Specjalne: gotuj w stylu eko
Zawiera: nabiał, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
mleko migdałowe - 100 ml
agar agar - 2 łyżki
ksylitol - 2 łyżki
woda - 200 ml
cukier trzcinowy - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
Wodę zmieszać z cukrem i zagotować. Rabarbar umyć i obrać, przy pomocy obieraczki do warzyw pokroić na paseczki, każdy zanurzyć na 1 minutę w syropie z cukru i wody, odsączyć na ręczniku papierowym i gotowymi paseczkami obłożyć serniczki wcześniej wyjęte z pierścieni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.